woensdag 18 oktober 2017

Smeedijzeren plankdragers

Gietijzeren plankdragers in nostalgisch rustieke stijl. Deze stijlvolle landelijke planksteunen zijn door het hele huis te gebruiken, om een ouderwets mooie boekenplank te maken, plankjes in de keuken voor kopjes of kruiden. Deze is ideaal om toe te passen waar weinig ruimte is. De draagkant kan planken dragen breder als cm.


Er is veel zorg en aandacht besteed aan de afwerking. De gietijzeren plankdragers worden traditioneel gegoten met behulp van het zand casting techniek, deze maakt een hoge mate van detail mogelijk. Met name dit laatste draagt bij aan een strak en hip interieur.


Wandplankjes zijn niet alleen decoratief, je creëert er ook nog eens extra ruimte mee. Er zijn veel manieren om plankjes aan de muur te bevestigen. Een van de meest bijzondere en hippe manieren is om dit te doen met leren plankdragers. Deze stoere, zwart smeedijzeren plankdragers geven al gauw een ‘eigen’ sfeer aan een interieur, of dit nou een klassiek, industrieel of een brocante interieur is. Koop en verkoop gietijzeren plankdragers eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Plankdrager 101x76mm smeedijzer zwart. Robanjer is een webwinkel met veel producten van gietijzer, op het gebied van tuindecoratie en decoraties voor in huis. Ook in ons assortiment zitten o. Voor onze gietijzeren producten weet men ons inmiddels goed te vinden. Schapdragers en plankdragers in authentieke stijl.


Een schapdrager in authentieke stijl maakt van iedere eenvoudige plank of rek een unieke blikvanger in uw interieur. Heb je een uitgesproken woonstijl, dan vind je deze terug in elk onderdeel van het interieur. Kies je bijvoorbeeld voor een charmante, landelijke inrichting? Maak deze compleet met plankdragers die dezelfde sfeer ademen.


Op deze manier dragen zelfs de kleur en vorm van dergelijke kleine details bij aan jouw ultieme woninginrichting. Dan is het monteren van wandplanken een perfecte oplossing voor jouw interieur. Deze kun je natuurlijk gebruiken als boekenplanken, maar er zijn ook vele creatieve toepassingen mogelijk. Smeedijzeren steun plankdrager schapdrager plankendrager console schap landelijk bruin. Allerlei leuke haakjes,kappstokjes, plankdragers , hoekijzers uit smeedijzer.


Eenvoudig online bestellen. Om zulke wandplanken op een mooie, maar ook stevige, manier aan je muren te bevestigen kun je gebruik maken van plankdragers. Zeer sterke plankdragers en legplanken kopen bij GAMMA.


Smeedijzeren plankdragers

Combineer beide met superstevige legplanken waarop je veel decoratie, boeken en andere zaken plaatst. Planken zijn heel praktisch en mooi. En het is ook mogelijk deze uit te breiden.


Dan monteer je eenvoudigweg een nieuw schap. Creëer Een Stijvol Interieur Met De Collectie Van Loftdeur, Benieuwd? Zwart smeedijzer is door de aantrekkelijke vormen en de diep zwarte kleur van alle tijden. Deze plankdrager is op ambachtelijke wijze gesmeden. Kirkpatrick behoort tot één van de hoogste kwaliteit smeedijzerfabrieken in Europa.


Smeedijzeren plankdragers

Hang de plankjes in jouw kamer charmant op met behulp van deze elegante plankdrager. Het product is gemaakt van zwart smeedijzer en heeft een afmeting van 101xmm. Smeedijzer zwart Smeedijzer heeft een krachtige, nostalgische uitstraling. De aantrekkelijke vormen en diepzwarte kleur zijn van alle tijden.


Het zwarte smeedijzer wordt door de Engelse fabrikant Kirkpatrick op ambachtelijke wijze ontwikkeld. Door het handwerk dat komt kijken bij de productie, heeft elk artikel een andere structuur. Niet alleen geven ze een robuuste en industriële uitstraling, ook zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Stoere robuuste plankdragers die geschikt om onze oude houten balken als plank aan de muur te bevestigen.


Smeedijzeren plankdragers

Ze als geheel te koop ( plankdragers met balk op maat) maar je kan ook de plankdragers los als set (stuks) bestellen. Deze robuuste planken met de industriële stalen dragers staan in iedere ruimte en in ieder interieur. Een losse plank bevestigen aan de muur, doet u met een plankdrager. De plankendragers van GAMMA zijn solide en zorgen ervoor dat uw spulletjes veilig op hun plek blijven staan. Kastsloten en deurmagneten.


Een eenvoudige manier om uw kastdeur vast te zetten is het gebruik van een snapper. Zeer grote collectie gietijzeren artikelen voor binnen en buiten. Van plankendragers tot spaarpotten en tuinmeubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts