vrijdag 22 juli 2016

Artifort collectie

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Bekijk ons uitgebreide aanbod Collectie. Snel thuisbezorgd en gratis retour! Nú moderne bankstellen van stof!


Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat.

Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Artifort Jima is een comfortabele design stoel. Stoel met vierpoot onderstel, of met teens als draaibare stoel, of als stoel met wielen in hoogte verstelbaar, bureaustoel, met 5-teens onderstel. Gestoffeerde stoel mogelijk in duostoffering. Kom langs in onze showroom, wij adviseren u graag!


Onze interieurcollectie telt bijna nationale en internationale merken. De Tulip fauteuil is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met een kruisvoet of draaibaar én in vele verschillende kleuren en stofsoorten. Maak een afspraak voor passend interieuradvies bij Matser in Wageningen.


Zowel felle als zachte kleuren worden gecombineerd met materialen zoals leer, (eiken)laminaat, fineer, metaal en lak.

Dit wereldberoemde Nederlandse merk staat bekend om de tijdloze banken, tafels en stoelen die komen in diverse materialen, kleuren en vormen. Voor informatie en vragen over het design meubilair kan je contact opnemen met onze klantenservice. En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment. Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren.


Van fauteuils tot banken en van stoelen tot tafels. Topdesign van topkwaliteit. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte.


Deze meubels zijn dan ook niet voor niets opgenomen in de collectie van het Centre Pompidou en het Museum of Modern Art. De loungefauteuil is een ontwerp van designer Geoffrey D. Maar ook met bureaustoelen en meubels van Geoffrey D. De huidige collectie is een boeiende mix van klassiekers en hedendaagse ontwerpen. Harcourt voor de projectmarkt.


Uit te voeren in rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten. De oogstrelende en exclusieve meubels zijn niet voor niets in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou opgenomen. Typerend voor het merk zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen. Dit heeft ertoe geleid dat verschillende musea de meubelen hebben opgenomen in hun collecties.


De collectie bestaat uit design banken, design fauteuils, kasten, stoelen en tafels. Het geeft uitstraling aan de inrichting en bepaalt de sfeer.

Onderdelen worden eens per week verstuurd. Prijs inclusief handelings- en verzendkosten en btw. Houd u van opvallend en functioneel design?


Verscheidene interessante musea hebben een permanente tentoonstelling van de meubels van Pierre Paulin zoals de Centre Pompidou in Parijs, Frankrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts