woensdag 27 juli 2016

Tuinhuis houtsoorten

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Naar wens gemonteerd door vakmensen. Bij De Hoeve Buitenleven koopt u uw blokhut, veranda en meer! Altijd supersnel geleverd!


Grenen is de commerciële naam voor dennenhout afkomstig van de grove pijn. Het is één van de meest gebruikte houtsoorten voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het hout is geel van kleur met vaak roodbruine nuances. Qua duurzaamheid is grenen niet de beste (klasse - 4) maar door de vaak.


Het kernhout van Afrikaans Padoek is fraai oranjeachtig rood. Het is een zeer duurzame houtsoort die nauwelijks werkt en hierdoor uitermate geschikt is voor o. Lees over de kwaliteiten van rode noorse den, de duurzaamheid van Thermowoo de stabiliteit van Padouk en het oerstevige eik. Op zoek naar een tuinhuis ? Bekijk ons ruime assortiment van houtsoorten en materialen! Er zijn vele mogelijkheden om tijdens de seizoenen lang te genieten van uw tuinhuis.


Tuinhuis houtsoorten

Houten tuinhuizen zijn met hun warme, tijdloze en natuurlijke look zowat het populairst. Hier alles over de mogelijkheden, prijs, houtsoorten en onderhoud. Voor het vormen van houten constructies in de tuin worden verschillende houtsoorten gebruikt.


Voor het totaalplaatje hebben wij ook grenen hieraan toegevoegd. In de praktijk zie je het echter zelden: de grove tekening en vele, grote kwasten maken het hout ongeschikt voor een fraaie overkapping, tuinhuis of schuur. U heeft bij ons dan ook nog eens de keuze om in plaats van een tuinhuis een garage, schuurtje of prieel neer te zetten. Allemaal gemaakt van dezelfde mooie houtsoorten die wij ook gebruiken als we bij u een tuinhuis neerzetten.


Houtsoorten : Zacht hout De meest gebruikte houtsoort voor tuinhuisjes is zacht hout. Dit is hout dat afkomstig is van naaldbomen en meestal gewonnen wordt in gematigd klimaat (Europa, voormalige Sovjet Unie of Amerika). Beide houtsoorten zijn heel erg duurzaam en hard.


Keuze maken in de houtsoort voor blokhutten en tuinhuisjes. Afhankelijk van het doel van de blokhut of het tuinhuis maak je de keuze voor de houtsoort. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


Tuinhuis houtsoorten

Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging. Ook voor het bouwen van tuinhuizen wordt het vaak gebruikt. Hierbij is er keuze uit verschillende materialen en houtsoorten.


Vurenhout heeft een lichte witgele kleur. Bij pas geschaafd hout is de kleur bijna wit tot bleek geelbruin. Na langdurig blootstellen aan lucht en licht wordt het geelbruin. De prijs is lager vergeleken met andere houtsoorten , maar desondanks oogt het wel strak. Een tuinhuis vormt de oplossing voor iedereen die snel extra overdekte ruimte in de tuin nodig heeft.


Tuinhuis houtsoorten

Bij Online Tuinhout vindt u een groot aanbod tuinhuizen en heeft u keuze uit verschillende afmetingen, houtsoorten en materialen. Al onze blokhutten, tuinhuisjes en priëlen zijn vervaardigd uit eersteklas Noord-Europees vurenhout. De juiste houtsoort is uiteindelijk de basis voor de goede kwaliteit van een houten tuinhuis of een blokhut. Door de vele houtsoorten die er zijn is het lastig om snel een keuze te maken. De verschillende houtsoorten zijn ook nog eens onder te verdelen in twee verschillende soorten namelijk hardhout en zachthout.


Abonneer voor Doe het Zelf klustips voor al uw tuinprojecten, de Houtsoort van de maan Hout Trends en meer Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, houten tuinmeubels, tuinhuis enz Inspiratie en ideeen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts