maandag 25 juli 2016

Geo ceramica

GeoCeramica is een innovatie van MBI. U geniet van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen. Genieten van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen, profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel. De combinatie van een keramische tegel op een sterke betonnen drager is uniek en revolutionair.


Als u twijfels heeft over de kleur, of vragen heeft over de verwerking, kom dan gerust eens langs.

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. De koffie staat voor u klaar! Het beste van twee werelden innovatief bijeengebracht in een product.


Deze tegels van keramiek winnen ieder jaar meer aan populariteit. Uniek product voor scherpe prijs. Anders dan bij ‘normaal’ keramiek, is de speciale fundering die nodig is voor een stabiel terras eigenlijk al bevestigd aan de keramische tegels. Je ziet het: Geoceramica kopen bij de dealer biedt veel voordelen.


Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u liever contact met onze vestiging in Almere? Bekijk en bestel snel hier eenvoudig online. Een van de meest vooraanstaande materialen in de tuin is keramiek. De tegel waar twee materialen samenkomen in een product.


Keramische tegels zijn trending en winnen elk jaar nog. De keramische plavuis van 1cm dik wordt door middel van een speciale pasta verbonden met de betonnen ondertegel van 3cm dik. Dé geschikte tegel voor mensen die een keramische uitstraling willen, maar willen profiteren van de voordelen van een betontegel.


De aanleg van een keramische tegel vraagt een andere benadering dan bij een betontegel. Niet alleen de prachtige esthetiek maakt deze tegel zo gewil maar ook de oerdegelijke eigenschappen zijn onderscheidend en geliefd. Bestel nu de Fiordi Sand tuintegel supervoordelig bij Sierbestrating Jonk! Geo ceramica 60x60xre-used grigio niet meer leverbaar ! De uitstraling van keramiek en de verwerkingsvoordelen van beton!


Dit unieke robuuste formaat is een echte blikvanger. Ceramics are becoming more popular each year because of its aesthetics, but also thanks to its durability and unique properties. The only disadvantage is the (high) total project price. Hierdoor geniet u van het beste van twee werelden!


Bel,Whatsapp, mail of kom langs voor onze speciale prijs.

Beton en keramiek gecombineerd. Want je oprit of mooie terras wil je natuurlijk ook ’s avonds kunnen zien. Het keramiek is onlosmakelijk verbonden met een waterdoorvoerende betonnen drager met geïntegreerde afstandshouders.


Een beter bewijs kunnen wij niet leveren. Weinig onderhoud en veel gebruiksgemak Uiteraard vraagt uw tuin altijd onderhoud. In de tuin werken wordt ook als ontspannend ervaren.


Dat is immers al voor u gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts