donderdag 7 juli 2016

Loods 5 spiegels

Loods 5 spiegels

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruim assortiment online bestellen! Deze stoere wandspiegel is gemaakt van gepoedercoated zwart metaal en is ideaal voor in je gang, slaapkamer of je woonkamer.


Loods 5 spiegels

Deze unieke spiegel is gemaakt van zwart staal en door het grote formaat is de spiegel echt de eyecatcher van je interieur. Doordat er een blanke poedercoating is gebruikt houd de spiegel zijn originele zwart industriële stalen kleur en daardoor behoud het zijn stoere uitstraling. Deze rechthoekige spiegel past in elk interieur. Een handige ophanghaak geeft de spiegel een bijzondere vorm. Verkrijgbaar in maten en ook verkrijgbaar in het ron leuk om meerdere maten en vormen met elkaar te combineren!


Deze stijlvolle en elegante spiegel past perfect in een modern interieur. Een prachtig decoratie item voor aan je muur. Hij doet het goed in zijn eentje, maar is ook erg goed te combineren met de grotere (of kleinere) versie. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Prachtige spiegel in een lijst gemaakt van teak hout. Deze eigentijdse, subtiele en elegante spiegel past in elk interieur. De spiegel geeft je wand een natuurlijk uiterlijk. Massief houten baroklijst met spiegel 58x87cm.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Gaat weg ivm samengaan van twee interieurs. Loods is een woonwarenhuis met vestigingen in Zaandam en Sliedrecht.


Loods 5 spiegels

Not all items in the images are sold at Loods 5. Wil jij ook een spiegelmuur in huis? White wash spiegels van Loods 5. Deze pin is ontdekt door Doutsje Idzenga. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Voor iedereen een voordeel. Loods staat bekend als een echte woonwinkel ervaring, waar je terecht kan voor uiteenlopende stijlvolle meubels en accessoires.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Elke webshop richt zich op een ander segment. Ronde spiegels , vierkante spiegels en spiegels met aparte vormen (bijvoorbeeld de hexagon spiegel ) zijn ruimschoots vertegenwoordigd op onze website en in onze woonwinkels. Is jouw interieur romantisch ingericht? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een antieke spiegel , of iets wat daar erg in de buurt komt.


Spiegels voor iedere stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts