vrijdag 8 juli 2016

Aaibaar behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels.


Door het reliëf lijkt het ontwerp zo bovenop het behang te liggen, wat het een aaibare , luxe uitstraling geeft. Dit behang is niet alleen zeer geschikt voor een kinderkamer, maar kun je ook gebruiken om je woonkamer of kleedruimte een unieke uitstraling te geven. Er zijn nog geen reacties.

PIP Studio mag dan geen onbekende zijn bij Behangwinkel, wat voor ons wel nieuw is,. Aaibaar behang door behangwinkel. Stoer, chique en aaibaar ! Leverbaar in diverse kleuren. Voelbare haartjes en door het blokmotief krijgt de wand een bijzonder schaduw effect.


Materiaal zeer sterk vinyl, stootvast en makkelijk reinigbaar met een vochtige doek. Afmeting rol: 70cm breed en lengte 10meter. Iets klassieker qua dessin, maar even gewaag is het behang Arte Charm.


Een damastmotief dat met dezelfde creativiteit en zorg in de stof geperst is.

Dit dessin is vrij groot, maar geen detail werd over het hoofd gezien. De sierlijke lijnen hebben een grote aantrekkingskracht. Een vervolg op de Natives behang collectie van Elitis. Diverse nieuwe ontwerpen en nieuwe kleuren met een warm gevoel. De panter, de zebra en de leeuw als zijnde de heren van Afrika mogen niet ontbreken in deze behang collectie.


De vorm is blijvend terwijl het materiaal aaibaar en soepel blijft. Zo krijg je in een vloeiende beweging een dimensionale muurbekleding. Behang met een natuurlijke uitstraling passend bij de Urban Jungle stijl is nog steeds in vele uitvoeringen te vinden. Wat opvalt is dat de kleuren iets intenser zijn, door toevoeging van zonnige kleuren, krijgt het behang een meer exotische uitstraling. Behang dat eruitziet als een dierenhuid geeft de wand een special effect.


Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Openhaard met behang , aaibaar.


Het materiaal: hoogwaardige kwaliteit behang , van zeer sterk vinyl. Stootvast en afneembaar met een vochtige doek. Dit behang ziet er aaibaar uit en heeft het uiterlijk van een dierenvacht.


Ach, alles wat nieuw was kwam bij ons op de muren.

Verschillende soorten behang. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Tegenwoordig is behang uitzoeken een klein feestje. Zo vindt u bij ons het unieke behang van Arte en Elitis. Dierhuiden voor op de muur in de vorm van wandbekleding en behang met vaak zeer realistische effecten.


Maar ook fotobehang of 3D behang is mogelijk. Of u nu behang met een hertenhui een paardenvacht, slangenleer, krokodillenhui schubben, tijger- of koeienvel zoekt het is er allemaal. Huid behang is natuurlijk, oogt aaibaar en kleed letterlijk wam aan.


Speciaal voor de snelle klussers! Wist u dat wij veel behang soorten. Kom langs en bekijk het hele assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts