donderdag 7 juli 2016

Hoenderveren kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Ruime keuze tuinartikelen online. Ontdek ons unieke assortiment kussens.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Veren kussen voor zij- en rugslapers. Zoals eerder genoemd is het vulgewicht van de kussens relatief hoog. Hierdoor voelen de kussens stevig aan en zijn ze zeer volumineus.


Vandaar de veren kussens vooral geschikt zijn voor zijslapers, maar ook voor rugslapers die houden van een stevig kussen. Volumineus 1 katoenen hoofdkussen met een gewatteerde katoenen tijk. Het kussen is puur natuur en houdt het hoofd koel tijdens warme zomerse nachten.

De tijk is voorzien van een speciale 1 katoenen dubbel gestepte tijk welke ook is gevuld met katoen. Kussen is anti-allergisch. Het kussen heeft een tijk van 1 Perkal katoen en is aan één zijde voorzien van een Climarellevlies, dit zorgt er voor dat het kussen zeer verkoelend aan voelt. Alle Ducky Dons dekbedden en kussens worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgvuldig geproduceerd conform strenge kwaliteitseisen.


Hieronder vindt u een overzicht van onze collectie. Bekijk ook de collecties van Silvana en Castella. Dons en veren kussens hebben een goed vochtopnemend vermogen en een lange levensduur. Al onze dons en veren kussens zijn van het merk : Ducky Dons uit Ermelo.


Hoenderveren worden al decennia als vulling voor hoofdkussens gebruikt vanwege haar prettige eigenschappen. Dit kussen is leverbaar in drie verschillende vulgewichten. Voor mensen die van een stevig kussen houden.


Met deze twee eenvoudige stappen slaap je binnen een mum van tijd weer op een schoon en fris kussen. Stap – Je hoofdkussen wassen. Wanneer je een dons, wollen of synthetisch hoofdkussen hebt, dan hop: in de wasmachine ermee. Het is daarom verstandig om het veren kussen naar een stomerij te brengen, die ervaring heeft met het wassen van veren- en donzen kussens.


Volg daarom goed de instructies op het waslabel.

Wij raden je aan om het kussen na het wassen in de droger. Ruim assortiment online bestellen! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Stevig veren kussen van Ducky Dons. Nederlands fabricaat Duckydons Ermelo. Zorg ervoor dat de kussens en hoofdkussens goed droog zijn, want overblijvend vocht kan tot schimmel lijden. Verkrijgbaar in diverse maten en in elk aantal.


De veren zijn voorzien van het Nomite label, waardoor huisstofmijt niet binnenkomt. Wel is het verstandig om de binnenkussens af en toe te wassen. Gebruik het kussen om uw nieuwe bankstel op te fleuren of u het hotelgevoel te geven in bed. Ducky Dons maakt al jaren lang hoogkwaliteit kussen gevuld met veren of eendendons. Deze kussens hebben een anatomische correcte lighouding en voorkomen hiermee nekpijn en hoofdpijn klachten.


Dankzij het de hoeveelheid gebuikte dons voelt het kussen zacht aan. Deze stevige tijk zorgt dat veren moeilijk door de tijk heen kunnen prikken, maar voelt toch zacht aan. Daarnaast is het ook geschikt voor slapers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts