vrijdag 22 juli 2016

Modern prikbord

Groot aanbod Prikborden op voorraad. Koop direct online in onze shop! Grote prikborden , ronde prikborden en prikborden op maat. Kamers vrij in Moderne Hotel. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Kies uit producten vanaf € 175.

IFM-Ecom Modern Prikbord Kurk 60x80cm met grijze steigerhouten lijst. Ben je op zoek naar een opvallend en modern prikbord ? Onze steigerhouten prikborden met een kurken bordoppervlak zijn gemaakt van stoer, ruw en 1 echt steigerhout. Helemaal van deze tijd dus!


De steigerhouten lijst is ca 6cm breed en 3cm dik en oogt lekker robuust. Deze blanke onbehandelde grenen lijst kun je natuurlijk ook in je eigen kleur. Het prikbord modern heeft een bijzonder strakke en moderne look door de zilverkleurige aluminium lijst.


Hierdoor is dit praktische prikbord een stijlvolle aanwinst voor ieder kantoor of woning.

Moderne whiteboards en prikborden met een steigerhouten lijst. Onze nieuwe steigerhouten borden zijn gemaakt van stoer, ruw en 1 echt steigerhout. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten stof en leer.


Kom gerust eens een stoel uitproberen in onze showroom! KOG Center biedt een uitgebreid assortiment scootmobielen en hulpmiddelen voor een zeer scherpe prijs. Alle producten staan voor betrouwbaarheid.


Prikborden zijn niet alleen een handige verzamelplaats, je kunt er ook een hip moodboard van maken. Snelle levering en topservice. Bekijk meer ideeën over Prikbord muur, Prikbord en Kurk muur. Er is meer mogelijk is dan een blauwe zee.


Dat bewijst deze nieuwe Worldmap modern style. Deze wereldkaart heeft grijze tinten en de landen blijven in een modern palet van kleuren dicht bij elkaar. Hij is strak ingelijst in een mooie solide aluminiumlijst. Deze moderne wereldkaart is geplastificeerd op prikbord. Ophangmaterialen worden bijgeleverd.


Handig voor op je kantoor, keuken, of in de gang: prikborden , whiteboards of magneetborden. Het voor velen welbekende klassieke prikbord is helemaal terug!

Deze klassieker in een modern jasje is een aanwinst voor ieder kantoor of woning. De grootste keus in borden en accessoires. Gratis levering de volgende werkdag. Prikborden Onze collectie kurk prikborden is op dit gebied dan ook heel uitgebrei behalve de standaard prikborden zijn er ook prikborden in hippe en moderne kleuren.


Ook is het mogelijk een prikbord op maat te laten maken, zodat dit precies de afmetingen van uw keuze heeft. Padlet is een gratis, Nederlandstalige, makkelijk te gebruiken digitaal prikbord (muur) waarop je dingen kunt plaatsen en delen. Je krijg een muur en daarop kun je naast geschreven tekst ook foto’s, video’s, linkjes en bestanden plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts