dinsdag 26 juli 2016

De lijstenmaker

De lijstenmaker een vakman met meer dan jaar ervaring. Met zijn meer dan jaar ervaring in het maken van lijsten is Erhard Stam een kei in zijn vak. Niets is deze allesinlijster vreem zo lijst hij trouw-jurken en horloges in. Maar vanzelf ook de “normale” dingen. Lijstenmakerij lijstenmaker nl levert in Nederland en België onze online Lijstenmakerij is gevestigd in Rotterdam.


De Lijst heeft zich vooral de laatste jaren gespecialiseerd in mooie handgekleurde en over de hoek vergulde lijsten, maar ook voor eenvoudige wissellijsten kunt u hier terecht.

Al het werk wordt in eigen atelier ingelijst. De Lijstenmakerij Groningen steunt op een bedrijfservaring van meer dan jaar in het maken van lijsten. Gedegen vakmanschap en liefde voor het ambacht van lijstenmaker , gecombineerd met de nieuwste technieken voor inlijsten garanderen kwaliteits-inlijstwerk voor onze klanten in onder meer Groningen, Drenthe en Friesland. Lijstenmaker Ben van der Plas werkt met de beste materialen van de beste fabrikanten. Hij beschikt over een stevige dosis creativiteit, talloze voorbeelden en passe-partoutkarton in diverse kleuren zodat hij er samen met u iets moois van maakt.


Tip: Bescherm uw werk voor de toekomst door het te laten inlijsten met museumglas. In de loop van de jaren heeft De Galerij zich ontpopt als een specialist in het uitvoeren van ietwat gewaagde, veelal complexere, inlijstingen. Door de jaren heen heeft lijstenmakerij.


Veelal particulieren, maar ook grote instanties zoals de overhei scholengemeenschappen, banken of grote multinationals.

Elke klant ontvangt de aandacht die het verdient. Geen opdracht is te klein, maar ook niet te groot. De montage van het ophangsysteem kunnen en willen wij graag voor u regelen. Onze monteur plaatst graag u schilderij ophangsysteem. Beuningen (parkeren voor de deur) De showroom is geopend van.


U bent van harte welkom in een van de vele lijstenmakerijen om inspiratie op te doen. U wordt geheel vrijblijvend geadviseerd om tot het mooiste resultaat te komen! Bent u op zoek naar een lijstenmaker voor een fotolijst, poster lijst, wissellijst, passe-partout, randloze lijst, kliklijst of baklijst op maat?


U kunt al uw voorkeuren aan ons doorgeven. Wij zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Dit geldt ook voor het ophalen en brengen van bestellingen! De Inlijsteraar is HET adres voor al uw inlijstingen (schilderijen, borduurwerk, zijde, etc.) en restauraties. Het werkgebied beslaat De Kwakel, Uithoorn, De Hoef.


Bij de selectie van kandidaten voor de opleiding lijstenmaker kijken we naar een aantal aspecten. Belangrijkste uitgangspunt is dat je in staat moet zijn in jaar het vak dusdanig goed te beheersen dat je als zelfstandig ondernemer in je inkomen kunt voorzien. De service en de kwaliteit zullen niets te wensen overlaten.


De pen ter hand genomen, laat de woorden zich vormen tot een gedicht. Een potloodstreep hier, een klodder verf daar, op het doek een Mondriaan. De essentie van het ware leven vinden, is pas echte kunst.

Dé lijstenmaker maakt van uw eigen creatie graag een kunstwerk. Mijn Lijstenmakerij gevestigd aan de Langestraat in Hilversum. Een nieuwe showroom, een groter atelier met veel licht, én parkeerplaatsen voor de deur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts