vrijdag 22 juli 2016

Gordijnringen zwart

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Gordijnringen in alle maten! Bekijk het aanbod en bestel meteen! Inhoud: gordijnringen (diam. mm), clips met haken en haken. De RIKTIG gordijnhaken worden apart verkocht.


Met kunststof binnenring en ooghaakje.

Binnenmaat 26mm X buitenmaat 35mm. Maat: 44mm binnenmaat x 52mm buitenmaat. GORDIJNRINGEN TOPO ZWART Voor 30mm roede. Gebruik per meter gordijnroede tot 13.


Je kunt je gordijnen op verschillende manieren ophangen. Een gordijnring is een methode die veel gebruikt wordt daarvoor. Wij laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben op dat gebied. Het blijk dat javascript uit staat op u browser U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Want ook de details zijn belangrijk!

En gordijnringen bewijzen dat. Want hoewel gordijnringen een klein detail zijn in je interieur, kunnen ze het aanzicht van je raambekleding behoorlijk beïnvloeden. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Is manueel zwart geverfd en daarna ingeboen zo schuift hij.


Je kan de uitstraling van de gordijnroede eenvoudig veranderen door andere afsluitknoppen uit ons assortiment te kiezen. Prima te completeren met de SYRLIG gordijnringen (diam. mm). Deze worden apart verkocht. In mand leggen In mand leggen Productgegevens.


Kleur: zwart Montage: wandmontageincl. Wordt uit elkaar gelever de stangen moeten in elkaar worden geschroefd. De bijpassende gordijnringen met haakjes vind je in onze shop. Eenvoudig online bestellen.


De stang rust op haken, die je monteert aan de muur. Maak een statement en kies voor een opvallende gordijnstang zoals RVS, zwart staal of hout. Kiezen voor tradiontioneel zwart of wit is ook mogelijk.


Onze ringen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Onze gordijnringen zijn beschikbaar in diverse kleuren en de twee meest voor komende maten: Ø en Ø mm. De populaire gordijnringen van Ø mm worden gebruikt voor gordijnroedes van tot en met mm.


De eenvoudig te monteren zwarte gordijnroede van Decomode is verkrijgbaar van 1tot 240cm.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Roedes zijn nodig om je gordijnen mee op te hangen. Verbinder Roede Mat Zwart. Bereken waar de klikringen komen. Maak een kartonnen mal van Ø mm (centimeter ) en teken daarmee de ringen op de stof.


Koop en verkoop gordijnringen eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts