maandag 18 juli 2016

Vijver vierkant

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Ruim assortiment vijver vierkant. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Een van de meest gekozen en simpelste vorm voor een vijver is de vierkante vijver. Vijverbak vierkant 1x 1x 30.

Het is een vorm die niet in elke tuin past of staat. Wanneer je een erg natuurlijke tuin hebt kun je beter een andere vorm overwegen. De vierkante vijver vind je meestal terug in een strak ontworpen tuin. Een vijver aanleggen met enkel het gebruik van waterdicht doek is niet altijd ideaal.


Bovendien is er altijd de kans dat deze doeken gaan scheuren, waarna je opnieuw een vijver aan kan gaan leggen. Met vijverbakken monteer je zonder problemen een voorgevormde prachtvijver in je tuin. Wij kunnen vijvers in vrijwel elke maat of vorm maken, hieronder vindt u enkele voorbeelden. XL Vierkant watervalornament voor de vijver RVS 1cm.


Koop hem nu voor euro;19deze waterfontein is een decoratieve aanvulling op uw vijver of zwembad.

Deze mini-vijvers kunnen op veel plekken rondom tuin en terras en zelfs indoor en op een balkon worden geplaatst. Lichtgewicht, dus gemakkelijk verplaatsbaar, vul de mini- vijver met de bijgeleverde fontein, of de plantman alles is mogelijk! Het schepnet vierkant fijn is een stevig en functioneel schepnet welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Een schepnet is bijvoorbeeld een ideaal hulpmiddel om de vijver mee schoon te maken.


Fonteinvijver polyester vierkant 70x70x30cm. Deze fonteinvijver is ideaal van formaat om te gebruiken in combinatie met een van onze waterornamenten. Ook met behulp van een fonteinpomp kunt u een rustgeven sfeervol plekje creëren rondom de fonteinvijver.


Koop nu en betaal pas over dagen! Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Even onthaasten na een stressvolle dag bij een waterpartij: wie wil dat niet! Water brengt rust en leven in de tuin, maar een vijver is niet altijd mogelijk.


Sfeermaker in huis en tuin! De Wood Pond is een compacte vijver met een smaakvol design, niet alleen geschikt voor elk terras en balkon, maar is ook binnenshuis of in kantoor een sfeermaker. Deze netten hebben een 8mm dik randkoord.


Gemaakt van een UV gestabiliseerde 3mm dikke polyethyleen draad in de kleur zwart. Maasvorvierkant Maaswijdte: 4. Op zoek naar een vijver of ontwerp? Wij maken een vijver graag voor u op maat.

Lever de tekening aan en wij komen binnen uur bij u terug met een passend advies en prijs. Voordeel van een polyester vijver bak t. HdPE is dat ze redelijk licht van gewicht zijn en daardoor gemakkelijker te transporteren en te plaatsen zijn voor de doe het zelver. Polyester is UV bestendig en heeft een hoge slagvastigheid. Tegen meerprijs ook leverbaar in blauw. Ook kun je er voor kiezen om de vijverbak maar gedeeltelijk in te graven om zo een verhoogde vijver te creëren.


Welkom op kunststofvijverbakken. Wij zijn specialist in het vervaardigen van kunststof vijverbakken in allerlei formaten. In onze webshop vind u standaard formaten van zowel grote als kleine vijverbakken. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk.


Op basis van uw wensen produceren wij dan een vijver op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts