dinsdag 26 juli 2016

Ophangsysteem schilderijen zonder boren

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Schilderijophangsystemen kopen? Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten?


Bekijk ons gehele elektrisch gereedschap assortiment online. Het meest ideale voor uw schilderijen is een ophangsysteem van Artiteq, hiervoor hoeft u maar eenmaal te boren om het systeem te bevestigen daarna kunt u met behulp van ophangdraden uw schilderijen en wanddecoraties plaatsen en vervangen zo vaak u wilt.

U hoeft daardoor dus niet opnieuw te boren wanneer u een schilderij wilt verplaatsen of er één wilt toevoegen. De muren blijven onbeschadigd. Bestel uw schilderij ophangsysteem online of krijg gratis advies Voor elke situatie is een ideaal ophangsysteem te vinden om een schilderij op te hangen zonder te boren in het zichtbare vlak van de muur. Het gebruik van een schilderij ophangsysteem heeft vele voordelen.


Eén daarvan is het flexibel inrichten van de wanden zonder deze steeds opnieuw te beschadigen. Oftewel, wanneer u gebruikt maakt van ophangrails, kunt u schilderijen ophangen en verplaatsen zonder te boren. Niet meer boren natuurlijk!


Maar wat zijn de mogelijkheden?

Is het überhaupt mogelijk om een schilderij op te hangen zonder gaten in de muur? De eenvoudigste manier om schilderijen , posters, foto’s en collages aan de muur te hangen, is door middel van een schilderij ophangsysteem. Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder gereedschap. Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak, spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen.


Zonder boren schilderij ophangsysteem De schilderij ophangsystemen zijn gemakkelijk toe te passen bij je thuis in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Een wandplank voor lijsten is ideaal wanneer je graag flexibel wilt decoreren met mooie schilderijen. Juist het kunnen veranderen en variëren van de inhoud maakt dat deze planken zo geliefd zijn. Je hoeft ze uiteraard niet alleen te gebruiken voor schilderijen. Ook planten, boeken en andere decoratieve accessoires komen hierop goed tot hun recht.


Onze schilderij ophangsystemen voor aan het plafond zijn eenvoudig de bevestigen, gemakkelijk weg te werken. Ze zijn geschikt voor het ophangen van vrijwel al uw schilderijen , kunst en lijsten. Iets ophangen zonder te boren : klevende spijkers.


Heeft je wanddecoratie een hobbelige achterkant, waardoor het moeilijk is om deze met montagetape aan de muur te bevestigen. Een bijzonder kunstwerk dat zeker een plek aan de muur verdient bijvoorbeeld. Wil je die ook ophangen zonder te boren , dan kan dat met deze klevende spijkers. Iedereen verdient het om zich thuis te voelen.


Creëer je eigen plek, makkelijk en zonder gedoe, met het slimme montage systeem van tesa. Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.

Specialistisch advies nodig? Find ophangen zonder boren vandaag! Innovatieve producten waarmee je zonder enig probleem en zonder schade iets kunt ophangen.


Fotolijsten of schilderijen ophangen zonder spijkers? In ons assortiment hebben we producten speciaal voor behang en pleisterwerk die in hoogte kunnen worden versteld en weer verwijderd. Als je dan ooit besluit om het schilderij te verwijderen of op een andere plaats te hangen, zit je met een vervelend gat midden in de muur. Dit probleem wordt verholpen met een ophangsysteem voor schilderijen. Lees hier de tips hoe je een lijst met een schilderij of foto op kunt hangen zonder te hoeven boren of spijkers.


Kaders aan de muur zonder gaten in de muur. Het STAS ophangsysteem werkt uitstekend met een foto, poster of schilderij. Voor het bestellen van STAS ophangsystemen als u uw schilderij zonder boren wilt ophangen kunt u altijd terecht op onze website. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met koorden en haken en wordt aan het plafon aan de wand of achter of onder een kroonlijst bevestigd. Ophangsysteem schilderijen.


U heeft een schilderij , fotolijst of een ander kunstwerk aangeschaft en u wilt uw schilderij ophangen zonder boren ? Dan is een schilderij ophangsysteem het geen waarnaar u op zoek bent. Een ophangsysteem voor schilderijen zijn er in diverse soorten en maten. Hiervoor is het gepatenteerde “nooit meer boren ”-systeem ontwikkeld. Met een kleefkracht van maximaal kg per schroef ontstaan geheel nieuwe mogelijkheden voor het bevestigen van objecten.


De klevende schroeven kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en worden zonder gereedschap gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts