woensdag 6 juli 2016

Behang voor deuren

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Meer dan 1voorbeelden op onze website. Met deze originele posters kun je ook van je deur een blikvanger maken. Geef elke ruimte een andere uitstraling door de saaie deur om te toveren in een waterval, een straatbeeld uit een andere stad of een zomers plaatje.


Of ga voor een industriële sfeer met deursticker Locker. In combinatie met behang Fiber met linnenprint wordt je kamer nog aaibaar ook. Deursticker Ranch ‘Je kunt natuurlijk stad en land afgaan op zoek naar een mooie oude deur die precies de maat heeft die je zoekt óf je maakt het jezelf wat makkelijker. Verberg je deur met behang. Snel-effect idee: behang je deur mee met de rest van de wand.


Als je een eenvoudige deur heb zonder reliëf kun je deze met de muur mee behangen. Voor het grootste effect laat je het dessin op de deur doorlopen. Handige opbergtas voor papier.


Behang voor deuren

Je kunt je deur een eigen uitstraling te geven door hem te behangen , bijvoorbeeld met een fotobehang. Zo lijkt het of je door je deur heen in een andere wereld stapt. Je kunt er ook voor kiezen om je deur met hetzelfde behang te bekleden als de rest van de muur. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. Vlieseline behang wordt op de deur aangebracht met lijm.


Het kan in elke ruimte worden aangebracht, zelfs in badkamer en keuken. U kunt het het behang gebruiken voor toegangsdeuren van de deuren binnenshuis. Behangen rondom ramen en deuren.


Behang voor deuren

Laat een gedeelte van het behang over het raam of de deur vallen. Het behang op de wand strijkt u eerst glad. Daarna knipt u het behang tot 3cm van het raam of deur. Wellicht aardige inspiratie?


Echter - zoals Omar hierboven ook schrijft - je zal de oude laklaag wel moeten opschuren omdat je anders de kans loopt dat je behang van de deur valt! Trouwens: ik vind je idee om een deur te behangen wel erg gaaf! Deel je een foto van het resultaat met ons? Wees niet bang om naar de klassiekers te grijpen.


Kies weer voor een muurschildering, zoals die uit oude tijden. Iets wat lang geleden bestond is verdwenen, maar is nu sterker terug dan ooit. Er zijn veel recepten voor een perfect interieur, maar fotobehang is een goede bondgenoot om een ideaal interieur mee te creëren. U kunt behang sierranden opplakken om muren te verlevendigen, als omlijsting voor deuren , ramen, spiegels en schilderijen, of als begrenzing van behang lambrisering.


Bij het behangen krijgt u te maken met ramen en deuren , maar hoe krijgt u een mooi eindresultaat. Sommige sierranden zijn speciaal afgestemd op een bepaald behang , andere zijn bedoeld voor meer algemene toepassing. Het duurzame en krasbestendige vlieseline Fotobehang voor deuren - Stijlvolle deur is een effectieve decoratie en een absolute aanvulling op het interieur.


Behang voor deuren

Het Kan in Elke Ruimte Worden aangebracht, zelfs in Badkamer en keuken. Roer de verf vooraf goed op voor een homogeen kleurresultaat. Breng de lak aan in de hoeken en randen met een borstel. Verf de grote oppervlakken met een kortharige lakrol.


Rol een laatste maal zachtjes uit van onder naar boven voor een egaal resultaat. Het is altijd lastig om achter de radiatoren te behangen. Je kunt het beste het behang in de lengte knippen tot waar de leidingen uit de muur komen.


Daarna snij je de baan over de totale hoogte van de radiator af. De rest van het behang kun je nu met een doek omwikkelde bezemsteel tegen de muur aandrukken of met een schone verfroller. Dit behang is geschikt voor grote ruimtes. Voor kleine ruimtes kun je beter voor pastelkleurig behang gaan, omdat dit behang de ruimte de nodige lichtheid geeft.


Geel behang kan de concentratie en creativiteit bevorderen en is dus ideaal voor op kantoor of school. Rood behang trekt de aandacht en wekt de eetlust, en is dus ideaal voor in de keuken. Een ruime keuze voor diegene die wel eens wat anders willen.


Kunt u wel wat hulp gebruiken om tot de juiste keuze te komen ? Onze stylisten helpen u graag met kleur- en interieur advies. Dat kan vrijblijvend in onze showroom maar ook bij u thuis of bedrijfslocatie in omgeving Eindhoven. Zowel voor particulieren als interieurprojecten voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts