donderdag 7 juli 2016

Blanke botenlak

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Weer, water- en UV bestendig. Bescherm uw boot met Blanke Bootlak.


Tot slot is het handig om te weten dat de ene vernis makkelijker aan te brengen is als de andere. Laat u altijd goed informeren door een specialist. Wanneer het oppervlak is geschuur kunt u de bootlak aanbrengen in meerdere dunne lagen. Zorg ervoor dat, voordat u hiermee begint, het oppervlak helemaal stofvrij is gemaakt.


Afhankelijk van het merk bootlak dat u gebruikt zijn tot lagen voldoende voor een perfect eindresultaat. U mag niet alle bootlak zomaar verdunnen. Buitenlak, buitenverf of buitenbeits?


Blanke botenlak

Sikkens buitenlak en Flexa Strak in de lak. Met deze week korting op alle Flexa buitenlak! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Ons assortiment bootlak en jachtlak dat in meerdere kleuren online te bestellen is bestaat uit diverse merken en types componenten lak, bootverf en overige bootverven.


Wij richten ons op de professionele eindgebruiker die de hoogste kwaliteit eisen bij het volbrengen van projecten voor opdrachtgevers. Topkwaliteit Blanke Bootlak van Epifanes. Scherpe prijzen en Volledige aanbod bij Verfgroothandel. Gratis verzending vanaf €Voor 15:besteld?


Tenco Bootlak blank is een hoogglanzende sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-polyurethaanharsen. Weer- en waterbestendige, slijtvaste, hoogglanzende blanke jachtlak met UV-filters. Deze blanke lak is ontwikkeld voor voor de toepassing op houten delen van boten en schepen boven de waterlijn. Epifanes Bootlak blank transparant hoogglans is een lak met optimale vloeiing welke zorgt voor een bijzondere hoge bolle glans met een langdurig glansbehoud.


De lak is weer-en waterbestendig en beschikt over een ingebouwd UV-filter. Hierdoor wordt het hout optimaal beschermt tegen verkleuring door zonlicht. Ik had dus toendertijd voor mijn tafel een kwalitatief slechtere botenlak gebruikt, tja, alle waar naar zijn geld hè! Wel eerst goed schuren ,vetvrij maken en voorlakken. Aanbiedingsprijs € 2€ 1Normale Prijs € 394.


Voeg toe aan verlanglijst. Dankzij de kraakheldere en diepe hoogglans, zorgt deze blanke lak er voor dat uw kleurlak een ongekende hoogglans krijgt met de beste bescherming tegen benzine, krassen, UV-straling en chemicaliën. SprayMax 2K blanke lak hoogglans is bij ons te koop in 250ml en 400ml spuitbus.


Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak, dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast.


Blanke botenlak

Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen. Resultaten van zoekmachines! Zie je echter regelmatig onderhoud niet zitten dan is blanke bootlak ook een optie. Hiermee krijg je echter niet dezelfde natuurlijke uitstraling als olie of beits. Epifanes, al ruim 1jaar ervaring in jachtlakken en verven.


Voor particulieren en professionals de beste! De enige blanke lak die het minste geel word is parketlak op acryl basis. Wat je er ook opdoet,alles maakt het wit wat minder.


Als je hem echt dekkend wit wil hebben in een goede kwaliteit is er van sigma een hele sterke krasvaste lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts