vrijdag 15 juli 2016

Nofruit kussens

Duurzame kussens op maat gemaakt. Topkwaliteit en snel leverbaar! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Ruim assortiment online bestellen!


Nofruit is DE specialist als het gaat om kussens op maat.

Sterker nog, hier zijn we ooit mee begonnen. Wij zijn dag in dag uit in de weer met kussens. Voor ieder soort kussen ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu iets zoekt voor op je boot, tuinset of keukenbankje.


De eigenwijze stoel van nofruit die simpel en logisch in elkaar zit. Na een zoektocht voor een zitkussen voor de tuinbank kwam Anne erachter dat winkels alleen kussens verkopen in standaard maten. En die waren er nou nét niet in de maat van haar tuinbank.

Want nofruit maakt op maat gemaakte kussens precies in de afmeting die jij wil. Dus ook voor de tuinbank van Anne. Als Nofruit , kunnen we van alles ontwerpen en maken. Zo lang het dus maar geen fruit is.


Bovendien wilden we een naam die lekker blijft hangen en niet doorsnee is. Een naam die is zoals wij zijn: “een beetje gek”. We willen met onze naam Nofruit zorgen voor een lach op je gezicht. Mister nofruit ”, de grote bedenker, inspirator en aanjager van het team!


Gelukkig is hij vader van stoere jongens en staat hij wekelijks langs de lijn bij de F-jes. Nofruit heeft alle mogelijkheden om zelf je kussens op maat samen te stellen. Kies zelf je eigen formaat, kleur en stof en maak jouw kussens zo tot een uniek ontwerp. Om je alvast van ideeën te voorzien vind je op onze inspiratiepagina vele voorbeelden en creaties die je helpen bij het maken van een geweldige keuze.


Bekijk ons unieke assortiment kussens. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Vergelijk alle zitzakken op Beslist. Zo ook bij deze tuin make-over in Barendrecht. Het was de 15-jarige dochter Famke die de stoute schoenen aantrok om haar familie op te geven voor een tuinmake-over, want van de tuin zoals die nu is wordt niemand vrolijk.


Laat je verwarmde kussens voor je tuinstoelen of tuinbank maken door nofruit. Precies zoals jij het wilt. Kleurecht, waterafstotend en lekker warm. Nofruit garandeert dat je kussens goed in model blijven, niet verkleuren en bestand zijn tegen weer en wind.


Bij nofruit ontwerp je online zelf producten voor je interieur, wij maken het op maat en bezorgen het bij je thuis. Maatkussens in de designstoel van nofruit. Kussens voor je loungeset, tafels, sierku. De kussens ontwerp je precies zoals jij het wil hebben.


En wil je iets heel bijzonders, dan helpen wij je daar graag bij! Nofruit Palletkussens koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Met kussens op maat van nofruit erop zit jij er heerlijk bij! Door meerdere pallets (of delen) naast en achter elkaar te plaatsen krijg je een lekker ligbed.


Misschien online eens kijken…. Kijk dat klinkt al heel goe toch? Maar hoe weet je nu welke kussens je moet nemen en hoe meet je dat dan? Kortom we gaan je helpen met het opmeten van je.


Nadat je bestelling bij ons binnen is, gaan wij aan de slag om de productie in gang te zetten. Binnen twee weken heb je het kussen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts