dinsdag 26 juli 2016

Antiekwas donkerbruin

Zoek naar antiekwas donkerbruin op de nieuwe KensaQ. Schoonmaak artikelen vanaf €00. Bespaar tot wel via kiesproduct. Abbondanza donkerbruine antiekwas is een sterk gepigmenteerde boenwas om houtwerk te beschermen en te onderhouden, of om een laag krijtverf te patineren.


Deze antiekwas creëert een donker patina en geeft een laag krijtverf een oud en doorleefd effect. Werkwijze: 1: De was aanbrengen met een kwast of een pluisvrije doek. Leverbaar in de kleuren kleurloos, middenbruin en donkerbruin. Deze boenwas heeft een donker bruine kleur.


De was is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas, carnaubawas e.d.) en zuivere terpentijn en is geschikt voor alle houtsoorten. Boenwas reinigt, beschermt en conserveert uw. HG vloeibare antiekwas bruin geeft donkere houtsoorten of antieke meubelen een natuurlijke voeding, waardoor uitdroging wordt voorkomen. Onze vloeibare antiekwas donkerbruin werkt zeer doeltreffen eenvoudig en snel.


Antiekwas donkerbruin

Na de behandeling hebben meubels weer een schitterende uitstraling! Abbondanza lichtbruine antiekwas is een licht gepigmenteerde boenwas om houtwerk te beschermen en te onderhouden, of om een laag krijtverf te patineren. HG vloeibare antiekwas is een hoogwaardige was op basis van bijenwas en natuurlijke carnaubawas. Het geeft antieke meubelen een natuurlijke voeding waardoor uitdroging wordt voorkomen. Deze dunne vloeibare was kan gemakkelijker opgebracht worden, geeft een hogere glans en een hardere vuilafstotende film.


De onderhoudswas is vervaardigd naar een Oudhollands recept, met zuivere bijen- en carnaubawas, voor onderhoud en bescherming van uw meubelen. Mocht er toch een vlek zijn ontstaan dan kunt u deze met een doek verwijderen met een intensieve houtreiniger. Hardnekkige vlekken of kringen trachten te verwijderen met een zeer fijn staalwolletje of schuursponsje.


De was geeft meubelen een natuurlijke voeding waardoor uitdroging wordt voorkomen. Donkerbruine antiekwas van Abbondanza is een sterk gepigmenteerde boenwas om houtwerk te beschermen en te onderhouden, of om een laag krijtverf te patineren. Kwiek antiekwas - MIDDEN BRUIN antiek meubel was - blik meubelwas.


Meubelwas of boenwas als terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas, paraffinewas en al het andere om uw meubels mee te onderhouden uit voorraad leverbaar. Wees de eerste om “ antiekwas donkerbruin Liter” te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Terpentijnwas (ook wel boenwas, antiekwas , meubelwas genoemd) is een was om houtwerk te beschermen en te onderhouden, of om een laag krijtverf te sealen en watervast en krasvast af te werken. Houtwerken die al eerder met terpentijnwas of lak behandeld zijn kunnen met deze terpentijnwas onderhouden worden.


Antiekwas donkerbruin 3ml, zonder wikkel en etiket. Deze vaste was is makkelijk te verwerken en is geschikt voor alle houten meubelen met een wasafwerking (tafels, kasten, etc). Ook toepasbaar op gelakte meubels?


Persoonlijk adviseer ik liever Elite polish omdat dit product een mooier resultaat geeft op gelakte meubels. Goede producten van bekende merken voor lage prijzen. Bij Werken met Merken vindt u technische en chemische producten van de beste merken voor auto, hobby, huis en allerlei klussen. Op zoek naar bijenwas voor uw donkere hout?


Antiekwas donkerbruin

HG bijenwas bruin geeft houtsoort een nieuwe natuurlijke voeding waardoor uitdroging wordt voorkomen. Deze was wordt geleverd in de donkerbruine kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts