dinsdag 12 juli 2016

Fotolijst zwart hout

Uw Product is Altijd op Voorraad! Shop nu uit ons assortiment Zwarte fotolijsten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Je foto komt pas echt tot zijn recht met een houten fotolijst.


Fotolijsten van hout zijn een verfraaiing voor uw interieur. Een lijst is vaak net zo belangrijk als de foto zelf. Een moderne maar ook klassieke keuze als de fotolijst van hout is gemaakt.

Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Een fotolijst van hout geeft een warme uitstraling. Doordat ze in vele kleuren en soorten leverbaar zijn is er voor iedereen de passende lijst te vinden. Bij ons bent u gegarandeerd van een snelle levering uit voorraad en dagen niet goed geld terug garantie.


De fotolijst is stijlvol, tijdloos en past in ieder interieur. Wanneer je een foto hebt bestaat er een grote kans dat je deze aan je muur op wilt hangen. Dit kan uiteraard niet zomaar, want. Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen.


De fotocollage lijst kan zowel liggend als staand opgehangen worden. Houten fotolijsten hebben een natuurlijke uitstraling. Je kan kiezen ovor strak afgewerkt hout of juist een ruwere versie met een drijfhout look. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wij bieden mooie houten lijsten aan in zwart , wit en eiken, en metalen lijsten in gou zilver en koper. Bij Karwei kun je diverse fotolijstjes vinden om de mooiste foto’s en herinneringen in te plaatsen.

Jij bent op zoek naar een leuke foto lijst en je voorkeur gaat uit naar een lijst van hout ? Snelle levering van uw fotolijsten , met dagen niet goed geld terug garantie. Bij ons vindt u een groot assortiment met zwarte houten lijsten. Deze lijsten beschikken over een prachtig zwart profiel van 25mm lang en zijn voorzien van handige draaiveren.


Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken. Bij Lijstentoko vind je een scala houten fotolijsten in verschillende kleuren. Wit, zwart en zilver zijn de meest voorkomende kleuren, maar ook de bruine houtkleuren zelf verschillen per fotolijst. De wijze waarop de kleur is toegebracht, verschilt per exemplaar. Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.


Met de fotolijsten van Fotoinlijst. Door afgestemde maten zijn veel combinaties mogelijk. Tevens hebben we een grote selectie aan kleuren voor deze houten lijsten en wissellijsten online.


De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk houten lijsten en wissellijsten in verschillende houten profielen. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s.


Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts