dinsdag 12 juli 2016

Overgordijnen kamerhoog

Kwaliteits gordijnen tegen bodemprijzen. Alle overgordijnen vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Overgordijnen zijn meestal breedtestoffen.


De breedte varieert van 120cm tot 150cm breed.

De hoogte en de breedte zijn beide onbeperkt. Het verschil met kamerhoge stoffen is dat er bij breedtestoffen een verticale naad in het gordijn gemaakt wordt op de plaats waar de banen aan elkaar gezet worden. Bovendien hebben overgordijnen gordijnen een positieve invloed op de akoestiek en een isolerende werking.


Decorette is dé specialist in gordijnstoffen van de regio. Veel van onze mooie stoffen zijn kamerhoog waardoor ze naadloos verwerkt kunnen worden. Kom eens langs onze winkel in jouw buurt en bekijk alle mogelijkheden!


Dit gordijn is afgewerkt met een vlinder plooi, ook wel een dubbele plooi genoemd. Een klassieke gordijnplooi waarbij er per plooiing twee vouwen gemaakt zijn. Ze geven warmte en huiselijkheid!

Een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en dessinering is daarom van groot belang! Loft biedt advies en keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen welke naadloos worden geconfectioneerd. In onze winkel treft u een uitgebreid assortiment overgordijnen kamerhoog aan.


U kunt kiezen uit verschillende soorten en kleuren. In onze webshop vindt u een kleine collectie overgordijnen kamerhoog tegen zeer scherpe prijzen. U dient de maten van de overgordijnen zelf in te meten en de overgordijnen zelf op te hangen.


Kamerhoog overgordijnen heel soepel vallende overgordijnen in kleuren goudgeel, roomkleur en tape let op alleen maar de stof per. U heeft immers de plafond tot vloer hoogte al. Hoeveel stof heeft u nodig bij een kamerhoog gordijn.


Voorbeeld: Rail of roede breedte = 3cm. Voor welk raam hang je een kamerhoog gordijn. Heb je een mooie brede pui met uitzicht op de tuin?


Of wil je naast het raamkozijn ook een stukje muur tussen twee raampartijen bedekken met één gordijn. Dan is een kamerhoog gordijn dé oplossing. Ook voor mooie brede, naadloze vouwgordijnen is een kamerhoge gordijnstof de beste optie. Gordijnen en overgordijnen. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar.


Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet.

Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van. Ook voor overgordijnen , verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Het is geen makkelijke klus om passende gordijnen op maat te vinden wanneer je geen standaardmaat raam hebt. Vergelijk alle prijzen van Wicotex vliegengordijn en bespaar tot. Bekijk uw resultaten zebra gordijn bij Finecomb.


Bezoek onze website om onze gehele collectie gordijnen te bekijken. Het wave gordijn kan worden opgehangen met gordijnhaakjes die verwerk zijn in het gordijn. Wij bieden ook bijpassende accessoires voor gordijnen in dezelfde kleuren als uw overgordijnen. Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen.


Maak zelf gordijnen op maat met onze goedkope gordijnstoffen en vitrage. Vitrage en verduisterende gordijnen kamerhoog vanaf euro per meter. Zijn ze dicht, dan zie je er helemaal niets doorheen en geven ze een hoge mate van privacy. Ze beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht.


Hier bereken je precies het aantal meters of banen voor jouw nieuwe gordijnstof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts