maandag 25 juli 2016

Ronde gordijnroede

Kies uit producten vanaf € 100. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Boek uw Hotel in Rønde online. Reserveer online, laagste prijzen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes. Eenvoudig online bestellen. Een ophangsysteem zoals een gordijnroede of een gordijnrails heb je nodig om je gordijnen en paneelgordijnen op te hangen. Met onze gordijntoebehoren maak je je gordijnoplossing helemaal af.


Kies voor een klassieke afsluitknop of ga juist voor strak en modern. Gordijnrails, gordijnroedes , gordijnstangen: je vindt het allemaal bij GAMMA. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen.


We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie.

Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede , zwart staal of eentje van hout.


Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit. Ook MAATWERK heeft een mooie gordijnroede in de kleur Grafiet. Speciaal voor zware gordijnen of voor een grote raampartij is MAATWERK een uitkomst: de gordijnroede kan een grotere overspanning aan tussen de steunen.


Ook voor erkers of een ronde serre is MAATWERK een oplossing: de gordijnroede kan gebogen worden. Lees meer bij Buigservice. Een RVS gordijnroede bestaat uit een RVS buis, afgewerkt met RVS eindkappen, die wordt opgehangen aan steunen. De roede wordt tegen de muur, tegen het plafond of in het kozijn gemonteerd met gordijnroede steunen en muurflenzen. RVS gordijnroedes zijn er in verschillende diktes, onze ronde RVS roedes Curios hebben een doorsnede van mm.


RVS roedes zijn leverbaar met RVS wandsteunen, RVS plafondsteunen, RVS wandrozetten, RVS eindknoppen en RVS gordijnringen. Deze gordijnroede met een prachtige strakke look geeft je gordijnen extra flair. De set beschikt over een dubbele rails.


De verpakking bevat: - buis metaal (diameter 19mm) stuks- ringen met knijpers (bij lengte 160cm-stuks, 200cm-stuks)- dragers, met een afstand van de muur tot roede van ca. KARWEI biedt je gordijnroedes met een RVC-look voor een moderne uitstraling. Heb jij liever een landelijke uitstraling, kies dan voor een houten gordijnroede met een ronde eindknop.

Niet alle ramen hebben altijd een standaard maat. Bij KARWEI kun je gordijnrails en gordijnroedes op maat laten maken. Gordijnen met lussen of ringen, kun je ophangen aan gordijnroedes.


Een roede hang je op aan de muur voor het kozijn of aan het plafond. Als je roedes aan de wand wilt bevestigen, heb je ook steuntjes nodig waar de roede op ligt. Bevestig eerst de steunen. Afgestemd op uw geheel persoonlijke interieur. Gordijnroedes in diverse soorten en afmetingen vind je bij Leen Bakker.


Door de grote keuze aan verschillende materialen vindt u voor elke decoratievorm de passende stang – individueel voor. Ook kunt u een afwijkende bocht bij ons. Handig als u meerdere bochten wilt vanwege een erker. U ontvangt altijd de gordijnrails met bocht uit stuk! Een gordijnrail erker bijvoorbeeld.


Een roede of gordijnrail op maat laten maken doet u op Railsopmaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts