woensdag 20 juli 2016

Kosten antifouling

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Scopri i Trend di stagione di Kost su Zalando. Trova lo Stile perfetto per te!


Kosten van antifouling varieren tussen de € 2- en € 8- per liter, afhankelijk van het soort- en merk antifouling. Wanneer je een antifouling laag laat aanbrengen behoren deze problemen tot het verleden.

Antifouling kunnen wij ook tijdens de bootstalling voor je aanbrengen. Het aanbrengen van een antifouling beschermlaag is een hele klus. Het schoonspuiten, schuren, ontvetten en het daadwerkelijke aanbrengen van antifouling kan flink wat uren kosten.


Wij werken met harde antifouling van het bekende merk International. De duurzame, milieuvriendelijke en kostenbesparende antifouling oplossing! Bestel nu direct uit onze webshop Ultrasonic Anti-Fouling Eenvoudig (zelf) te installeren systeem.


Zeer effectief en doeltreffend tegen biofilm, vervuiling, algengroei aan scheepsrompen, in filters, in drinkwater systemen, aan propellers en boegschroeven.

Goede service, goed werk geleverd. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om twee antifouling laten aan te laten brengen. Deze verfsoort scheidt gestaag biocide af. Door dit loogproces verliest de verflaag na verloop van tijd zijn beschermende werking.


Aan het eind van het seizoen blijft er een poreuze, harde laag over. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de antifouling door ons te laten aanbrengen als u wat ouder bent of er gewoon geen zin of tijd voor heeft. Wij schuren de oude laag antifouling schoon en vetrij zodat de nieuwe laag antfouling een goede hechting kan krijgen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Dus als de onderlaag door de antifouling heen te zien is, is het duidelijk dat er weer een nieuwe laag aangebracht moet worden. Door de overheid wordt verplicht dat een antifouling een goedkeuringsnummer heeft.


Alle antifouling die Verfgroothandel. Echter, voor de professionele vaart zijn er andere eisen. Als je vooral in zoet water vaart, kun je waarschijnlijk prima toe met meer milieuvriendelijke alternatieven, zoals een non-stick of een foul-release coating die je schoon kunt borstelen of spuiten.


Daarnaast kan deze antifouling worden aangebracht op alle oppervlakken (ook aluminium).

Deze harde antifouling kan je aanbrengen op je motor- of zeilboot, en heeft een schrobbaar oppervlak. Dit maakt het mogelijk om te polijsten, waardoor je een mooie gladde eindlaag krijgt. Deze antifouling kan je aanbrengen tot maanden voor de tewaterlating.


Van scheepswerven tot particulieren Gratis verzending vanaf €15- De grootste online maritieme winkel van Nederland! Iedere booteigenaar weet dus wel waarom ze antifouling aanbrengen op de boot. Helaas is het nog steeds zo dat het aanbrengen van de antifouling laag vele malen leuker is dan het verwijderen van de oude antifouling laag. Het is dus niet gek om de anti-fouling aan te brengen over de bestaande laag. Heb trouwens even gebel nog absoluut niet voor plezierjachten -verwachting is over jaar pas daarmee beginnen- maar, prijzen worden genoemd van 7per m², als ik kijk dat winter op wal tegen in water 4euro scheelt en antifouling per pot ook gauw 1is, komt het voor een product wat min jaar moet werken best mooi uit.


Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie. Wat gaat dat boot stralen kosten ? Dat verschilt per project. Onze vakmensen hebben er veel ervaring mee, waardoor de zandstralen kosten goed beheersbaar zijn. Bereik via ons meerdere nautisch professionals die voor u een prijsopgave maken.


Gemakkelijk, snel en transparant. Zo vindt u snel de juiste vakman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts