donderdag 7 juli 2016

Harvink bank

Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bekijk ons unieke assortiment bankjes. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Stoelen voor de laagste prijs. Geen Harvink-bank staat stil. Nieuwe invalshoeken geven nieuwe inzichten.


Details bepalen het verschil en houden je blik op de bank vast. De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Armslag is een luchtige en minimalistische bank met een actieve en stevige zit. Het design is strak, modern en sterk door zijn eenvoud.


De armen kan je opklappen en zo creeer je eenvoudig een extra zitplaats.

De zitdiepte is instelbaar en het frame kan worden verhoogd zodat iedereen goed zit op deze bank. Splinter meubel familie met stijlvol houten frame. De afwerking ligt in jouw handen: met of zonder gestoffeerde arm, hoge of lage rug, stof of leer, eiken- of notenhout. De Armslag, uit de Harvink collectie, heeft een prachtige retrolook en beschikt over beweegbare armen.


Deze 2-zits is leverbaar in verschillende stof- en ledersoorten. Harvink staat bekend om de eigenzinnige en met de hand geproduceerde designs van de beste kwaliteit. Een Harvink bank , fauteuil of tafel is altijd een 1 Hollands fabrikaat, om duurzaamheid en eerlijke prijzen te waarborgen. HOUD DE SITE IN DE GATEN VOOR DE NIEUWE DATUM. De Harvink collectie bestaat onder meer uit fauteuils, banken , hockers, eetkamertafels, stoelen en salontafels.


Deze grote moderne en eigentijdse collectie is er voor iedereen die niet voor standaard gaat. Harting- Bank helpt zorginstellingen bij het beheer en onderhoud van hulpmiddelen en adviseert over de juiste producten, de toepassing en budgettering. Stof of leer, alles wat je zoekt bij OTTO.


Bestel je nieuwe bankstel online! Hier vind je wat jij zoekt! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Met een Harvink bank haalt u een eigenzinnig meubel in huis. De Harvink Kadanz is een nuchtere twee- of driezitter, een zakelijke bank met een strakke belijning.


De rugleuning van deze bank bestaat uit twee delen en zorgt voor optimale steun.

De Kadanz heeft het voor Harvink kenmerkende zichtbare metalen frame waarop de comfortelementen, armleggers en bekleding zijn aangebracht. In prima staat verkerende leren Harvink design bank. Een ruime twee persoonsbank die in prima staat verkeert. Mooi soepel leder, goed onderhouden ziet er heel mooi uit. Leer in zeer goede staat zonder beschadigingen.


Design retro, old-skool harvink bank othello zeer goede persoonsbank van het merk harvink model othello met zachtgroene bewerkte. Verkrijgbaar met en zonder gestoffeerde armleuningen. Een ontwerp van Martin Haksteen voor Harvink. Ook verkrijgbaar als fauteuil.


Leverbaar in twee maten 1of 2cm. Prachtige design zits bank van het merk harvink met vaste koudschuim kussens, in nieuwstaat is niet veel gebruikt, gaat weg i. De fauteuils en banken van Harvink zijn echte leefmeubels. Dan kan er wel eens een ongelukje gebeuren.


Alle stoffeb zijn slijtvast en afritsbaar. Je kunt het chemisch laten reinigen of - als je toe bent aan iets anders - kiezen voor een compleet nieuwe hoes. Harmanus Vink begon toen met zijn meubelfabriek M. Kenmerkend voor de ontwikkelde look van Harvink is dat de (metalen) frameconstructie bijna bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts