woensdag 6 juli 2016

Loungeset op maat

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Kies uit 4producten vanaf € 260. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Op maat gemaakt of afgestemd op standaard kussens. Geertruidenberg, loungebank van douglashout afmetingen 298cm x 298cm (achterkant open). Loungebank is afgestemd op standaard Ikea kussens van 62cm x 62cm.


Maatwerk kussens voor een loungeset of loungebank heb je bij ons in een handomdraai samengesteld. Loungeset kussens op maat bij 123maatkussens. Je mixt zelf de ingrediënten tot een loungeset kussen van jouw wensen.


Dat betekent dat je zelf de dikte bepaalt, de kleur, de vulling en de vorm. Optioneel zijn maatwerk kussens.

Je kunt kiezen voor strakke kussens of plofkussens voor loungeset. Loungekussen op maat Je bent op zoek naar loungekussens op maat ? Wij hebben top kwaliteit loungekussens tegen een scherpe prijs. Al meer dan jaar de kussen op maat leverancier in Nederland. Wist u dat wij ook kussens leveren in België?


Gemakkelijk online besteld - gratis thuisbezorgd wanneer u dat wilt! Dit stijlvolle accessoire is volledig in harmonie met uw buiteninterieur en beschermt bij guur weer. Nieuwe loungekussens op je loungeset ? Verschillende dessins, kleuren, tinten en stoffen geven je een enorme keuze.


De loungeset in de tuin, waarin optimaal van het zonnige en aangename weer kan worden genoten. Lekker onderuitzakken met de zon op uw gezicht. Of juist even afkoelen in de schaduw. Wat net zo belangrijk is als een relaxte loungeset , zijn de kussens die de loungesets zo ontspannend maken. Of misschien wel helemaal zelf gemaakt?


Of zoek je kussens op maat voor dat ene speciale hoekje? Ron vierkant of juist rechthoekig? Precies op maat voor jouw bank, loungeset , terras, camper of boot.


Je loungeset kussens op maat bekleden we met duurzame stoffen.

Indien u een beschermhoes op maat wilt voor uw picknick tafel, BBQ, L-vorm loungeset of andere objecten is dit uiteraard mogelijk. Zie onderstaande tekeningen. Staat uw object er niet bij?


Omschrijf uw wensen dan per mail of in het opmerkingenveld van de offerte aanvraag. U kunt de letters doorgeven met de bijbehorende afmetingen. Met de loungeset afdekhoes van Beschermhoesshop. Om te zorgen dat uw loungeset in optimale conditie blijft, kunt u met een afdekhoes uw loungeset. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment loungesets.


STEIGERHOUTEN LOUNGESET OP MAAT. Met een steigerhouten loungeset creëer je makkelijk een gezellige plek in de tuin om te ontspannen. De samenstelling van de set bepaal je helemaal zelf. Een steigerhouten loungeset op maat. Kussens op maat in elke gewenste vorm en afmeting!


Scherp geprijsd , gratis kleurstalen en snel in huis. Je hoeft geen extra centimeters te rekenen. Houd er rekening mee, een kussen is geen houten plank die je op maat kunt zagen. De kussens worden met de hand gemaakt en er kan dus altijd een kleine afwijking in zitten.


Uiteraard doen we ons best uw kussens zo precies mogelijk te maken. Onze mooie kussens zijn geschikt voor verschillende toepassingen en vele soorten (tuin)meubels. De mooiste kussens in alle kleuren.


Voor ieder meubel kunt u bij LOUNGEKUSSENS. NET terecht voor de mooiste kussens op maat. U zult versteld staan wat nieuwe tuinkussens voor uw meubelen kunnen betekenen!


Tegenwoordig kunt u kussens voor bijvoorbeel een zelf ontworpen loungeset of steigerhouten tuinmeubelen op maat laten maken. Om alles compleet te maken heeft u het liefste kussens die volledig aangepast zijn naar uw wensen. Kies daarom voor kussens op maat om de keuze te maken uit de stof, het type kussen, de afwerking en de vulling. Kies, probeer en creëer jouw eigen product op maat.


Zodat het perfect past bij jouw leven. Nofruit geeft je de mogelijkheid om zelf een uniek product te ontwerpen, een product waar je trots op mag zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts