vrijdag 8 juli 2016

Relaxfauteuil montel

Thuis proefzitten mogelijk! Voor de beste relaxfauteuils kom je naar EasySit. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Een relaxfauteuil is een luxe stoel die optimaal zitcomfort biedt.


Deze stoelen zijn namelijk niet alleen lekker ruim en bree maar ook voorzien van allerlei technische mogelijkheden. Zo hebben sommige relaxfauteuils een verstelbare rugleuning waardoor je zowel zittend als liggend kan plaatsnemen. Bij Montèl kun je iedere relaxfauteuil tot in detail zelf samenstellen. Maak een afspraak en stel je fauteuil samen met onze adviseurs. Kies zelf het model, de bekleding, je relaxfuncties en poottype en Montèl zorgt voor een relaxfauteuil die perfect op jouw wensen is afgestemd.


Zoek je een fauteuil waarin je heerlijk een dutje kan doen na een lange dag werken? Dan is een mooie relaxfauteuil wellicht wat voor jou. Uw woonkamer is pas compleet met een van de Montèl relaxfauteuils. Kom heerlijk relaxen in een relaxfauteuil van Montèl in onze winkel in Zutphen of bewonder de stoelen online in onze webshop.


Relaxfauteuil montel

Wat deze collectie nog unieker maakt is dat je alles in één stijl kan kiezen: je kunt namelijk de bank en relaxfauteuil in precies dezelfde stof- en leersoort kiezen zodat het perfect bij elkaar past. Dit is een compleet nieuw en uniek concept, dat alleen verkrijgbaar is bij Montèl. Maatwerk is mogelijk, standaard met motoren.


Verschillende mechanismes leverbaar, verschillende poottypes. Keuze uit verschillende opties (usb, massage, verwarmingsfunctie, etc.) Afgebeeld in leer zwart. Fauteuil Finley kent verschillende uitvoeringen om de uitstraling en het comfort volledig op de persoonlijke interieur- en comfortwensen af te stemmen. Door middel van de verstelbare voetklep en rugleuning kan eenvoudig een zitpositie worden gekozen die volledig aansluit op persoonlijke comfortwensen. Relaxfauteuil Charly is een comfortabele relaxfauteuil van Montèl.


Relaxfauteuil montel

Gratis bezorging en dagen retourrecht. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Hoge kwaliteit en levering op afspraak mogelijk. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


De volumineuze, elegante vormen geven de fauteuil een uitnodigende uitstraling. Dit model heeft een breed scala aan mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit diverse stofferingen in mooie kleuren, zijn er verschillende onderstellen in meerdere uitvoeringen en ook kun je kiezen om er een voetenbank bij te plaatsen.


De relaxfauteuil Camillo van Montèl is een comfortabele fauteuil met voorgevormd koudschuim. Montel relaxfauteuil Dallas Grey. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. De draaivoet is te verkrijgen in diverse kleuren en tegen een meerprijs is er ook keuze uit andere modellen.


Daarnaast is het bij sommige fauteuils ook mogelijk de hoofdsteun aan te passen om lekker te lezen en de voetensteun omhoog te klappen om de benen te laten rusten. Zo tovert u uw relaxfauteuil om tot een comfortabele ligstoel. Bovendien staan veel relaxfauteuils op een draaipoot zodat u de stoel alle richtingen op draait. Set stijlvolle montel design relax fauteuils in goede staat en bekleed met een soepel leder.


Fauteuil Harvey is een relaxfauteuil die standaard met een motorige verstelling (beweegbare voetensteun en rug) en een handmatig verstelbare hoofdsteun wordt uitgevoerd. Wanneer je fauteuil in de relaxstand zet gaan de beweegbare armleuningen mee met de rug, wat voorkomt dat je armen wegvallen in een open ruimte. Door de vele opties en verschillende soorten relaxfauteuils die we bij Woonboulevard Poortvliet hebben, zit er altijd een relaxfauteuil bij die afgestemd is op jouw persoonlijke voorkeur.


Kies je voor een relaxfauteuil in stof of leer? Wil je handmatige bediening of kies je voor een elektrische relaxfauteuil. De combinaties zijn eindeloos. De grootste collectie fauteuils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts