vrijdag 29 juli 2016

Riviera maison driftwood eettafel

Riviera maison driftwood eettafel

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Voor 23:bestel morgen in huis. Met het hele gezin gezellig om de eettafel , hét moment om samen de dag te bespreken en samen te komen.


Riviera Maison eettafel op Vergelijk. Originele riviera maison driftwood eettafel. We hebben de tafel als showmodel gekocht maar bij thuiskomst vonden we het niet mooi.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Laat je door Homeinspireren! Eettafels online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Gratis bezorging Achteraf betalen dagen retour JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Het hergebruikte hout van de Driftwood tafelbladen deed ruim honderd jaar geleden dienst als. De tafelbladen van de Driftwood Collection zijn gemaakt van oude houten deuren zelfs de afdrukken van de scharnieren en deurklinken zijn nog zichtbaar.


Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Van eettafels tot bar-, end- en coffeetables, in verschillende modellen en materialen, passend bij iedere interieurstijl. Deze coffeetable is ideaal als bijzettafel naast de bank. Bestel eenvoudig en snel online. De afdrukken van scharnieren, sloten en deurkrukken zijn nog goed te zien.


De deurdelen worden schoongeborsteld en verzaagd tot tafelbladen. Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld.


Groot, klein, van hout of liever van metaal? Bent u op zoek naar een mooie eettafel , waar u fijn met het hele gezin aan kunt tafelen? Het robuuste houtkleurige tafelblad staat op een sierlijk witÂonderstel. Je hebt de keuze uit talloze modellen, formaten en materialen. Talloze trendy tafels om uit te kiezen.


Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. De eettafel Driftwood is van het merk Rivièra Maison. Deze eetkamertafel heeft een blad van oud iepenhout. Het hout is afkomstig van oude schuurdeuren. Het onderstel van de Driftwood tafel is gemaakt van wit geschilderd populierenhout.


Riviera maison driftwood eettafel

Deze tafel staat op sierlijke poten. Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs. Deze vierkante eetkamertafel heeft een blad van oud iepenhout. Landelijke riviera mat witte pers.


Het prachtig ingelegde blad is gemaakt van hoogwaardig iepenhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts