woensdag 13 juli 2016

Koka 9

Nergens goedkoper, snel geleverd. Boek Koka nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest. Hirschmann KOKA-TS prijzen vergelijken.


Het sterkere 4G signaal kan de doorgave van bepaalde zenders namelijk storen, en daardoor ontstond de vraag naar een coax kabel die dit tegen kon gaan.

De Koka 9TS is een met drie lagen afgeschermde kabel die elke stoorzender kan weerstaan. Deze kabel is uitermate geschikt voor het aanleggen van een coax netwerk in uw huis. U ontvangt het aantal bestelde meters in een stuk, u kunt deze zelf verder op maat knippen. Het 4G(LTE)-signaal gebruikt deels dezelfde frequenties als tv-zenders.


Ziggo Geschikt, 48-uurs levering. HIRSCHMANN Coax kabel Koka TS wit m. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Bespaar tot wel via kiesproduct. De KOKA TS COAX kabel is voorzien van een nieuwe drievoudige afscherming. Naast het bij hoogwaardige COAX kabels gebruikelijke folie en vlechtwerk om de binnenmantel, bevat KOKA TS een extra afschermende folie onder de buitenmantel. Dankzij deze nieuwe afscherming garandeert KOKA TS dat 4G geen invloed kan uitoefenen op het signaal.


UV bestendig geschikt voor binnengebruik. Per meter te bestellen waarvan maximaal 500m aan een stuk. Hierdoor wordt een optimale afscherming tegen 4G (LTE)-signalen geboden.


De kabel is voorzien van meteraanduiding en is bijzonder soepel en flexibel zodat de kabel makkelijk geïnstalleerd kan worden. Nieuw Ophalen of Verzenden. G LTE Proof, dus geen storing of blokjes! De KOKA Eca coaxkabel kenmerkt zich door een lage demping en triple shielded protection.


H1is 8mm, Koka is 9mm, een te verwaarlozen verschil aangezien de toleranties van de buitendiameter plus en min 2mm zijn. Voor de zoveelste keer, de maatvoering van Koka 9TS en Koka 9Eca is hetzelfde. Door de goede afscherming van de kabel ben je beschermd tegen storende 4G-frequenties van buitenaf.


Eigenschappen:-Triple shielded bescherm zodat 4G (LTE)-signalen van buitenaf tot het minimum worden beperkt.

Heeft een zeer kleine buigradius van cm. Coaxkabel koop je veilig en snel bij KabelOutlet. Deze netwerken maken voor een deel gebruik van dezelfde frequentie.


Is jouw tv-signaal na de komst van 4G-netwerken verslechterd? Door het gebruik van drievoudige afscherming is dat met deze antennekabel verholpen. In hoog tempo worden de 4G-netwerken uitgerold en daarmee groeit de vraag naar goed afgeschermde coaxinstallaties. Hiermee is de installatie behoed voor hoogfrequente signalen van buitenaf.


De kabel heeft een zeer hoge afscherming, een lage demping en is leverbaar in de kleur wit. Bekend is dat de uitbreiding van 4G-netwerken invloed kan hebben op de kwaliteit van het tv-signaal. B) bestaande uit aluminium folie, een vlechtwerk van vertind koper en nog een keer aluminium folie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts