vrijdag 15 juli 2016

Silent ventilator badkamer

Badkamer ventilator jaar garantie Voor in badkamer of toilet! Ventilator Badkamer Kopen doet u bij De Grootste In Ventilatie. Bezoek onze online shop of kom langs in onze winkel voor advies op maat. HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer.


Silent ventilator badkamer

Direct uit voorraad leverbaar! Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van de producten en hun onderzoeks- en ontwikkelingsbeleid. De badkamer ventilatoren staan bekend als één van de stilste badkamerventilatoren in zijn categorie.


Ten derde is de badkamer ventilator is geschikt voor horizontale (plafond) en verticale (wand) plaatsing. Optioneel verkrijgbaar: 1mm terugslagklep. Aan de achterzijde van de ventilator te bevestigen. Hiermee wordt voorkomen dat koude lucht van buitenaf in uw ruimte kan komen.


De ventilatoren uit de Silent serie zijn voorzien extra stille motor. Dus alle functionaliteiten worden in stilte. De timer is instelbaar van tot minuten. De vochtsensor (hygrostaat) reageert op vochtigheidsgraad groter dan. Perfect geschikt voor in de badkamer , toilet of andere vochtige ruimte.


Voor u op een duurzame manier een gezond binnenklimaat creëren, dát staat centraal. Het mooiste is dan om de ventilator dicht bij het natte gedeelte maar zo ver mogelijk van de luchttoevoer te plaatsen. Door de ventilator zo ver als mogelijk van de luchttoevoer te plaatsen krijgt u een trek door de hele badkamer heen waardoor alles wordt meegepakt.


Bekijk hier de collectie badkamerventilatoren van de Soler Palau Silent -1serie. Badkamerventilatoren Soler Palau Silent -1Design de stilste en enegergiezuinge ventilator 8W voor een fris toilet en badkamer. Serie zeer stille badkamer -toilet ventilatoren met een capaciteit van ca. Motor gemonteerd op silentblocks die de trillingen absorberen en voor een uiterst laag geluidniveau zorgen.


Ruim assortiment Badkamer. Morgen al in huis vanaf €23. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voorts zijn de motoren van de SILENT serie uitgerust met kogellagers voor een lange levensduur (langer dan 3bedrijfsuren). Tevens zijn alle ventilatoren voorzien van terugslagkleppen.


De motoren van de SILENT serie worden op silent -elastic-blocks gemonteerd die de trillingen absorberen. Op deze manier wordt het geluid van deze afzuiginstallatie aanzienlijk teruggebracht tot fluisterstil. Dankzij de vochtsensor start de ventilator automatisch als de luchtvochtigheid hoger wordt dan de ingestelde waarde. Deze ventilator is extra stil in gebruikt.


Met een diameter van 125m is deze ventilator geschikt voor ruimtes tot. De simpelste ventilator kan alleen aan en uit. Dat doe je dan zelf, bijvoorbeeld op een schakelaar die naast je lichtknop zit. Nadeel: als je de ventilator aan zet, dan moet je er ook weer aan denken hem weer uit te zetten, anders wordt je badkamer koud. Je blijft dan warme lucht wegblazen.


Silent ventilator badkamer

Soms wordt de ventilator aangesloten op dezelfde. Hiermee kunt u schimmel- en vochtschade in de badkamer voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts