woensdag 27 juli 2016

Keuken plaat achterwand

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Kunststof wandpanelen zijn niet alleen geschikt voor in de keuken , doe meer inspiratie op door ons blog over de mogelijkheden van kunststof wandpanelen te lezen.


Let op: We raden aan om uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat te plaatsen om uw kunststof keuken achterwand tegen extreme hitte te beschermen. Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig. Voor iedere keukenstijl een wandpaneel.

De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat. Eenvoudig online bestelen en gratis levering.


Bestel bij de online specialist, met Anti-fingerprint. Achterwand keuken verven met kalk en krijtverf. Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen.


Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand.

Om uw keuken optimaal in gebruik te nemen is het van cruciaal belang dat u beschikt over een goede keuken achterwand. Door middel van een achterwand in de keuken kunt u koken, zonder dat er allerlei vetspetters op de muur terecht komen. Keuken achterwand online bestellen.


Door het RVS oppervlak is het een stuk makkelijker om deze schoon te maken. U kunt bij het afwerken van uw keuken kiezen voor een speciale achterwand , maar natuurlijk heeft GAMMA ook een groot assortiment keukentegels waarmee u wand boven het aanrecht kunt afwerken. Door te kiezen voor een strakke achterwand bestaande uit een paneel zorgt u ervoor dat u het. Bokmerk aluminium keuken achterwanden kunnen in iedere gewenste kleur worden gecoat.


Glazen keuken achterwand volgens jouw wensen! Onze glazen achterwanden worden op maat gemaakt, inclusief uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten, afzuigkap, keukenkasten of lepelrekken. Je kunt je glazen keuken achterwand precies zo samenstellen als jij dat zelf wilt, in elke gewenste kleur!


Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher. Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken.


Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel jouw keuken achterwand bij Pimp Your Kitchen.

Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop. Met onze unieke collectie. Omdat dit materiaal op zeer hoge temperatuur wordt gebakken is deze dus ook erg goed bestand tegen hitte van de kookzone in je keuken en heeft een B1-brandcertificering. Dit materiaal is tevens een prima alternatief voor een glazen achterwand.


De plaat is eenvoudig schoon te maken met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Maar wat kost een achterwand nou precies? Dat is afhankelijk van de vorm en grootte van je keuken.


Een gemiddelde achterwand voor een gewone keuken kost €50-. Dit is exclusief de montagekosten en andere bijbehorende kosten. Houd er wel rekening mee dat deze prijzen per bedrijf kunnen verschillen. Zambala keuken achterwand Alu Metallic. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht.


RVS achterwand voor in de keuken Zoek je een luxe, hygiënisch en modern element in de keuken ? Kijk dan eens naar een RVS achterwand. Als praktische bescherming voor hitte en spetters achter je fornuis of als strak en modern accent door de hele keuken heen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts