donderdag 9 november 2017

Vitra nelson

Dé Vitra webshop van Nederland. Op zoek naar Vitra Nelson producten? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Wide Range Of Stunning Designer Products In Stock.


Kies uit producten vanaf € 6400. Bekijk het Vitra aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct!

Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. De Nelson Bench is gemaakt van essenhout en combineert de natuurlijke kleur van de zitting met de zwarte afwerking van het onderstel. De strakke, lineaire vorm benadrukt de architecturale achtergrond van de ontwerper, George Nelson. Het ontwerp kan gebruikt worden als een bank of een lage tafel en is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes.


Deze architect, ontwerper van producten en tentoonstellingen en schrijver was decennia lang een referentie op het vlak van design en architectuur. Vitra is de enige geautoriseerde fabrikant van specifieke Nelson -producten voor markten in Europa en het Midden-Oosten. De klokken uit de Vitra Nelson collectie zijn stuk voor stuk uniek, omdat over elk detail is nagedacht.


De klokken van de Vitra Nelson collectie zijn hierdoor bijzonder mooi vormgegeven en bezitten daarnaast ook nog eens een flinke dosis humor.

Met de klokken van de Vitra Nelson collectie wordt elke saaie wand een feestje om naar te kijken! Ontwerp van George Nelson. Vitra George Nelson Ceramic klok Geel en Grijs Nieuw. Vitra combineert de creativiteit van toonaangevende designers van over de hele wereld met de technische kennis van Vitra en ontwikkelt op die manier geweldige producten en concepten. Morgen in Huis Gratis verzending Shop bij fonQ!


The Vitra Accessories Collection. Design objects from timeless creations to the newest products by contemporary designers. Boek uw Hotel in Nelson online. Reserveer online, laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De Vitra Nelson Bench is volledig gemaakt van essenhout. De poten van de Nelson Bench zijn in het zwart gelakt. De designbank van Vitra is multifunctioneel en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Henk geef een heel goede service. Fijne showroom met heel veel spullen vooral veel vitra.


Leuk zijn ook de verschillende klokken van George Nelson. Tip: bekijk de hele Nelson collectie van Vitra voor mooie klokken en tafels.

Betaalbare accessoires van Vitra zijn de Toolbox en de Uten silo. Het tafeltje verkeert in perfecte staat. Deze bank is geheel van essenhout.


De zitting is van naturel essenhout en het onderstel van zwart gelakt essenhout. De bank is extra prachtig wanneer hij buiten in de zon staat. Nelson kan gebruikt worden als bank of lage tafel. De lamellen van het zitvlak zijn vervaardigd uit essen hout in een naturel kleur, het onderstel is essen in de kleur zwart. Het zitmeubel is verkrijgbaar in twee afmetingen.


Bekijk zitbank Nelson van Vitra in onze woonwinkel in Zutphen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts