maandag 13 november 2017

Dubbelzijdige stationsklok

Grote collectie stationsklokken hier! Stationsklokken tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Shop direct online op beslist.


Dubbelzijdige stationsklok

Deze dubbelzijdige stationsklok heeft een stijlvol, retro design dat goed past bij elk interieur. De klok wordt geleverd met een wandbeugel en installatiemateriaal. Dubbelzijdige stationsklok met.


De dubbelzijdige stationsklok is een klok waar u aan twee kanten de tijd kunt zien. We hebben in ons assortiment klokken die veel lijken op de oude dubbelzijdige stationsklokken van vroeger. Deze klokken hangen vaak in een bedrijf of op een kantoor omdat op deze klok de tijd van twee kanten af te lezen is. Unieke dubbelzijdige Pragotron stationsklok.


Tot januari is de prijs met € 10- verlaagd! Deze authentieke wandklok is gemaakt met hoge kwaliteit vakmanschap. De wand klok is dubbelzijdig. Doordat veel stationsklokken dubbelzijdig zijn, kun je bovendien van verschillende kanten de tijd aflezen.


Naast dubbelzijdige stationsklokken vind je op deze pagina ook stationsklokken in de vorm van een wandklok, die dus gewoon vlak tegen de muur geplaatst worden. Toch doen deze XXL-klokken qua vormgeving denken aan de klassieke stationsklok. De ronde klok hangt aan een beugel, die je eenvoudig aan de muur bevestigt. De stationsklok is dubbelzijdig. Daardoor kan je aan beide kanten zelf een tijd instellen.


Bijvoorbeeld de lokale tijd en de tijd van je favoriete vakantiebestemming. Bespaar tot wel via kiesproduct. De productie van professionele analoge buitenklokken is ons leveringsprogramma inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment met zowel analoge als digitale klokken. Uw huishoudelijke spoorboekje kunt u daarom ook gemakkelijk samen laten lopen met deze witte klok.


Bekijk onze collectie klokken in de winkel of online. Van stijlvolle wandklokken, fijne huiskamerklokken en opvallende tafelklokken. Wanneer u een stationsklok aan uw muur heeft hangen kan dat een ware eye catcher voor uw woonkamer worden. De meeste stationsklokken zijn vrij groot en eenvoudig waardoor het niet druk oogt in huis.


Dubbelzijdige stationsklok

Een voorbeeld van een merk dat eenvoudige maar mooie stationsklokken op de markt heeft gebracht is het Nederlandse merk Karlsson. VidaXL stationsklok in het zwart. Te combineren met elk interieur voor het creëren van een unieke sfeer! De klok is dubbelzijdig en daardoor kan hij makkelijk midden in de kamer worden gehangen. De klok is ideaal voor het inrichten van je slaapkamer, keuken, woonkamer, studeerkamer of werkplek.


Geen verzendkosten binnen Nederland! Voor internationale verzending hanteert aanbieder prijzen op basis van de actuele TNT Post Tarieven voor Internationaal Pakket Plus. Een stationsklok wordt dwars op de uur gemonteerd en steekt dus de kamer, kantoor of hal in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts