woensdag 29 november 2017

Keuken afwerking wanden

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak! Vestigingen door heel Nederland.


Zoek de dichtstbijzijnde Showroom.

In een moderne keuken mag een keuken achterwand wel wat meer karakter hebben. Truttige standaard oplossingen passen bij dito keukens. Keukenwanden van alle merken op beslist. Als u echt een statement wilt maken dan kunt U (zeker ook in een Ikea keuken ) met een spannende wand afwerking uw keuken een totale andere uitstraling geven.


Een achterwand in je keuken zorgt voor uitstraling. Voor de achterwand kun je materialen gebruiken als glas en rvs. Beschilder dan een dwarswand van je keuken helemaal met krijtverf.


Eén van de nieuwste trends in de keuken is beton ciré, een betonstuc.

Beton ciré is een afwerkingsproduct voor wanden die erg op beton lijkt. Je brengt het echter aan als stucwerk. Vloer en wand : de afwerking in de keuken.


Betegelen, stuken, verven of behangen, er zijn verschillende afwerkingmogelijkheden die de uiteindelijke sfeer in de keuken bepalen. De afwerking van de keuken is dan ook van groot belang. Waterbestendige wand - en plafondpanelen voor badkamers en keukens Dumapan is ons standaardgamma van watervaste wand - en plafondpanelen uit kunststof. Door hun waterbestendigheid zorgen Dumapan-panelen voor een duurzame wand - en plafondbekleding, vooral in vochtige ruimtes.


Met het juiste keukenwerkblad maak je je keuken helemaal af. Kies een materiaal dat helemaal voldoet aan jouw eisen en dat bestand is tegen de mate van gebruik. Kunststof wandpanelen zijn niet alleen geschikt voor in de keuken , doe meer inspiratie op door ons blog over de mogelijkheden van kunststof wandpanelen te lezen. Let op: We raden aan om uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat te plaatsen om uw kunststof keuken achterwand tegen extreme hitte te beschermen.


Wilt u geen gladde muren in uw nieuwbouwhuis maar een afwerking met structuur zoals spachtelputz wees er dan bewust van dat elke reparatie in het zicht zal blijven. Net zoals boven het aanrechtblad van uw keuken zal stucwerk in de badkamer moeten worden voorzien van een waterdicht of spat waterdichte coating. Er zijn dus verschillende mogelijkheden voor het afwerken van uw wanden voor zowel in uw badkamer, woonkamer, of douche.


Als uw wanden en plafonds glad gestuct zijn dan krijgt u visueel het gevoel dat de ruimte veel groter is geworden dan voorheen. Wat ook een belangrijke rol is is dat gladde muren en plafonds ook nog eens brandvertragend werken. De wandafwerking bepaalt de sfeer van je huis voor een groot deel.

Je kunt kiezen voor glad en glanzend of voor een structuur. Met verf en kleur kun je een ruimte warm of juist helder en fris maken. Elke afwerking is samengesteld uit verschillende stoffen en worden ieder op een andere manier gemaakt. Glazen keuken achterwanden hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen (zoals tegels en rvs) die gebruikt worden voor plaatsing tegen de keuken achterwand.


Een glazen keuken achterwand is bestand tegen hoge temperaturen. Beste mede forumers, Ik ben op zoek naar iets orgineels voor mijn keukenwand af te werken. U kunt bij het afwerken van uw keuken kiezen voor een speciale achterwan maar natuurlijk heeft GAMMA ook een groot assortiment keukentegels waarmee u wand boven het aanrecht kunt afwerken. Glas wand keuken : Meten is weten. Het opmeten en plaatsen van een glaswand in keukens moet nauwkeurig gebeuren omdat we de glas wand voor uw keuken zo strak ( ± mm) mogelijk willen plaatsen.


Uitsparingen voor bijvoorbeeld hoeken, stopcontacten en lepelrekken zijn tegen meerprijs mogelijk in de glasplaat voor de keuken. U bent aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking voor de uw muren van uw badkamer, toilet, woonkamer of douche? Deze speciale wanden zijn vocht- en hittebestendig, krasvast en eenvoudig schoon te maken, wat met name voor de achterwand tussen werkblad en bovenkastjes zeer belangrijk is. Ze geven de keuken een stijlvolle en strakke look en zijn in vrijwel elke kleur te verkrijgen, ook met de uitstraling van roestvrijstaal of met een leuke tekst of sfeervolle foto.


Lijstwerk voor het afwerken van de wand of het plafond in huis vind je bij Praxis. Bekijk, vergelijk en reserveer direct jouw lijstwerk online bij Praxis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts