vrijdag 10 november 2017

Wandbord met eigen tekst

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! De grootste collectie wandborden ! Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Wandborden tegen de laagste prijzen.


Ga voor een persoonlijk cadeau.

Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis. Of het nou als cadeau is of voor jezelf, je eigen tekst op hout of foto op hout is uniek. We maken in overleg met u een ontwerp, zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd maken we het tekstbord. Er is vanalles mogelijk ook kleine afbeeldingen bij de tekst.


U geeft aan hoe u het graag wilt en wij gaan ermee aan het werk. U kunt uw tekst aangeven bij opmerkingen aan het einde van het bestelproces. In diverse kleurstellingen mogelijk. De steigerhouten wandborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen.


Uiteraard worden ook deze borden geheel naar je eigen wens gemaakt.

Je kiest zelf de maat, de kleur, de tekst en het lettertype. Dit kunststof tekstbord wordt voorzien van uw eigen tekst. Voor teksten met meer dan tekens wordt een toeslag van euro berekend. Dit tekstbord is daarnaast verkrijgbaar in kleuren, afmetingen en bevestigingsmethodes.


De gewenste opdruk wordt verdiept gegraveerd. Maak zelf je eigen tekst ! Stuur je liever een voorbeel dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben een standaard assortiment waaruit je kunt kiezen. Maar wat is er leuker dan een product met een eigen tekst ? Wij denken graag met je mee om tot een ontwerp te komen wat volledig voldoet aan jouw verwachtingen.


Kijk voor voorbeelden en prijzen in het menu bij Eigen tekst. De tekst op de borden zijn geplakt met vinyl stickers. Het wandbord 60xgemaakt van vurenhout, in steigerhoutlook geverfd. De canvas heeft een afmeting van 30x40. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Leuk als decoratie voor binnen en buiten. Geef de tekst op, eventueel voorkeur lettertype en kies kleur bordje en tekstkleur. Ook wordt het wandbord - Boeren.


Er zijn ook mensen die kiezen om een wandbord te maken met tekst.

Dat staat gezellig, maar realiseer je dat je dan wel minder plek hebt voor plankjes. Een wandbord maken met tekst is leuk idee voor bijvoorbeeld een kinderkamer, met de naam van het kind erop. De wandborden zijn helemaal van nu.


Super leuk met waxine lichtjes en andere persoonlijke spulletjes. Roze sleutel maakt deze op maat. Haak je eigen wandbord met je eigen tekst er op! Veilig betalen met : Tegeltjeswijsheid. Tekst op houten wandbord maken met verf, watervaste viltstift of vinyl.


Woordslinger zwart met 1letters om je eigen tekst te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts