woensdag 29 november 2017

Sprei quilt

Koop vandaag nog de mooiste Sprei. Met een Auping Sprei Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bekijk ons unieke assortiment spreien. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Warm u op gedurende de winternachten met de plaids en zitbankspreien van Maisons du Monde.


Gebruik het filter links om de juiste maat van uw sprei te selecteren. Mooi als sprei en comfortabel als deken. Een quilt is in feite een doorgestike deken die uit meerdere, op elkaar genaaide lagen textiel bestaat. Met de quiltsteek worden er vaak kunstige patronen op gestikt.


Wanneer de quilt is gemaakt van allemaal verschillende lapjes stof, spreek je van patchwork quilt. Met een plaid kun je juist een moderne warme sfeer maken.

Zo kun je je slaapkamer helemaal naar eigen smaak maken. Bedsupply heeft een groot assortiment spreien in verschillende soorten, kleuren en maten. Bestel uw sprei, quilt of plaid nu voordelig en gemakkelijk online. Een sprei is in feite een versierd kleed voor over het bed.


Lente quilt met bloemen, Meisjes deken, Meisjes sprei , Deken met bloemen, handgemaakte lappen deken. Spreien Je huis is waar je je thuis voelt en een thuis hoort gezellig te zijn. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Wanneer je jouw bed te dominant aanwezig vindt in je slaapkamer, kun je er voor kiezen een mooie sprei over je bed heen te leggen. Hierdoor oogt het geheel meer neutraal.


Kies een kleur en patroon dat bij jouw smaak past en je krijgt een heel andere uitstraling in je slaapkamer. Een Optimale Nachtrust met een Auping Sprei. Spreien en quilts , decoratief en comfortabel. Eigenlijk kun je niet zonder een sprei, quilt of plaid! Doordat een sprei gevuld is kan deze in de koude winter ook worden gebruikt als extra deken.


Het ruime assortiment spreien op Bedsupply omvat verschillende maten. Zo kan voor ieder bed de juiste sprei worden gevonden. Naast normale bedspreien hebben wij ook plaids en quilts in het assortiment.


Resultaten van zoekmachines!

De sprei is gevoerd met fiberfill en afgewerkt met een stoffen rand. Je kunt de sprei gebruiken op een eenpersoons bed. Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten. Heeft alleen ter decoratie over een stoel op de slaapkamer gehangen. De quilt heeft de maat van een sprei voor een persoonsbed.


De stoffen zijn bij Birdblocks gekocht. De maat van je sprei hangt af van de maat van je bed. Ga afhankelijk van de maat van je bed voor een eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux of extra breed sprei. Het is normaal dat een sprei breder en langer is dan je matras, zodat hij over je hele bed heen valt.


Met een sprei geef je je slaapkamer gemakkelijk een andere look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts