woensdag 8 november 2017

Altaarkaarsen

Gewone altaarkaarsen kunnen gebrand worden voor elke gelegenhei gewoon, feestelijk of magisch. Wanneer je ze magisch wilt gebruiken, kun je de kaarsen zalven met een geschikte Space Aroma of essentiële olie die aan je wensen of eisen voldoet. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen. Al onze altaarkaarsen bevatten nog echte bijenwas wat voor een goede verbranding en mooie kleur zorgt.


Na de ruwe fabricatie ( tonken of gieten) wordt er een mooie kop aan de kaarsen gefreest en boren we het gepaste pingat erin.

U kunt bij ons terecht voor zowel conische (schuin aflopende) als cylindrische altaarkaarsen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Wij geven kaarsen een meerwaarde door ze te personaliseren. Kerkkaarsen kopen in de kleur ivoor.


Des gewenst wordt het Pengat op maat gemaakt. Ruim assortiment kerkkaarsen, passend op nieuwe maar ook op oude kandelaren. Wij boren het gat in de kaars gratis op maat voor een goede passing op uw kandelaar. Snelle levering, lage prijzen, hoge kwaliteit en de.


Stompkaarsen koop je eenvoudig online bij bol.

Goud is het nieuwe koper Voeg goud toe aan jouw interieur! Daar waar je een paar jaar geleden nog erg veel koper zag in de interieurs, zie je nu dat goud enorm in. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u dat niet wilt, kunt u dat in uw browser uitzetten. Als je de kaarsen magisch wilt gebruiken, kan je de kaarsen zalven met een toepasselijke space aroma of een geschikte etherische olie die aan je wensen voldoet.


De kleur van de kaars dient te corresponderen met de planeet die je magische doel regeert. Bestel stompkaarsen online bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Slabbinck is een begrip op het gebied van paramenten als alben, kazuifels, altaardoeken etc. In de showrooms van Boca Kaarsen Groep vindt u ons assortiment. Deze pagina geeft een selectie weer van het assortiment dat wij voeren.


Verder leveren wij onder andere nog meer dan 1soorten altaarkaarsen , buiskaarsen en pyrexkaarsen en zijn wij dealer voor Slabbinck paramenten in Limburg. Maakt u gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. In grote hoeveelheden werd dit product voor de kaarsenindustrie gebruikt.


De beste grondstof is nog steeds bijenwas. Was kan gebleekt, ongebleekt en gemengd worden gebruikt. Tot op heden worden voor katholieke kerken voor altaarkaarsen nog steeds een bepaalde hoeveelheid bijenwas voorgeschreven.


Toebehoren voor de eredienst P. Kaarsen Bouckaert biedt een ruim gamma cilindrische altaarkaarsen aan.

Deze kaarsen worden afgewerkt met een mooi gefreesde kop en een standaard pingat. Daardoor zijn onze kaarsen van superieure kwaliteit met een heel mooi brandgedrag! Altaarkaarsen in diverse maten.


Om deze kaarsen op een veilige manier te branden raden wij u een kandelaar te gebruiken sterk aan zoals onze kandelaar CVE 2zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts