donderdag 30 november 2017

Kleurbeits voor meubels

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Wanneer al vast staat dat het meubel zal worden onderhouden met was, kan het best gekozen worden voor een wasbeits om het hout te kleuren.


Deze bevat van zichzelf al een aanzienlijke hoeveelheid was.

Nadat het werkstuk in de wasbeits is gezet kan het oppervlak met een borstel worden uitgepoetst tot een subtiele glans. Steeds vaker wordt ervoor gekozen om meubels een tweede leven te geven. Oude meubels opknappen is ook best leuk natuurlijk! Een compleet nieuw interieur voor weinig gel dat willen we toch allemaal!


Met een goede kleurbeits voor meubels maakt u uw werk helemaal af. Een parketvoer heeft heel wat te verduren. Zorg met een goede beits voor een langdurige beschermlaag.


Kies een speciale vloerlak voor extra stevigheid.

Verschil vernis, binnenbeits, vloerolie, traplak. Afhankelijk van de ondergrond en het gebruik van het te behandelen oppervlak kies je voor een bepaalde vernis, lak of olie. Verwijder het (schuur)stof met een doek of een borstel. Voordat je begint met beitsen, werk je eventuele scheuren en openingen in het hout weg. Gebruik hiervoor kneedbaar hout als je het meubelstuk met transparante beits wilt afwerken.


Kies je voor een dekkende kleurbeits , gebruik dan een houtreparatieset. Wanneer u uw meubels heeft behandeld met beitsolie is het nodig om circa elke drie á vier maanden een kleurolie te gebruiken. Wilt u weten hoe u een kleurolie het beste kan aanbrengen: Kijk even bij “tafel in de olie zetten”.


Door kleurolie en kleurbeits te gebruiken kunt u elke onbehandelde houtsoort een andere uitstraling geven. Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op deze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.


Toepassing van TRAE-LYX Kleurbeits. Alleen geschikt voor nieuw of kaal geschuurd hout. Na droging kan de kleurbeits worden afgewerkt met een blanke lak uit het Trae lyx assortiment b. Elke beits heeft zijn eigen uitstraling. Over het algemeen is de gebruiksaanwijzing redelijk gelijk.


De beitsen zijn geschikt voor diverse houtsoorten.

Experimenteer als je dat wilt met het gebruik van verschillende kleuren voor verschillende delen van het meubel. Kijk hier voor handig klusadvies hoe je zelf een schutting kunt beitsen. Heb je houten meubels die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Door meubelen te beitsen geef je deze niet alleen bescherming, een transparant kleuraccent of een mooie dekkende variant maakt ook dat je meubels een persoonlijke en frisse uitstraling krijgen.


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Buitenbeits tegen de laagste prijzen. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Tevens is het mogelijk om de kleurbeits af te werken met een blanke olie uit het Trae lyx olie assortiment.


Bijzonderheden Indien de inhoud van fles niet genoeg is voor de te behandelende oppervlak de verschillende flessen altijd na schudden bij elkaar voegen ter voorkoming van kleurverschillen. De kleurbeits is geschikt voor houten vloeren, meubelen , schuttingen en bijvoorbeeld delen van tuinhuizen. Het is belangrijk om de beits toe te passen op zachte houtsoorten. Ze kunnen daardoor blijven werken, terwijl de beits erin doordringt en zorgt voor de bescherming tegen de verschillende invloeden van het weer. Voor tuin, huis en meubelen.


Rocodec is een transparante, beschermende en verfraaiende beits voor houten ondergronden. TraeLyx Kleurbeits TRAE LYX KLEURBEITS geeft houten vloeren en meubelen een fraaie natuurlijke uitstraling. De kleuren zijn met elkaar te mengen, zodat men een kleur naar eigen wens kan samenstellen.


Sorry voor de late reactie! Misschien heb je het al gedaan inmiddels, en anders hoop ik dat je er nog wat aan hebt. Je kunt buitenverf in het algemeen ook prima voor binnen gebruiken hoor!


Het kan alleen niet andersom, binnenbeits voor buiten. Je beits zal er wel wat langer over doen om te drogen. Meubelen , trappen en deuren die nog geen behandeling hebben gekregen, kan je nog van kleur en uitzicht veranderen met beits, was of olie.


Dit vergt een voorzichtige behandeling waarvoor je rustig je tijd moet nemen. Ik zet voor jou de nodige stappen op een rij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts