dinsdag 7 november 2017

Pastoe vision

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Alles is van zeer hoge kwaliteit en zorgvuldig vervaardigd in onze fabriek. Every component is carefully designed and diligently crafted in our factory.


The minimalistic design makes a. Ja, tafels en kasten zijn als broer en zus voor elkaar. Wat niet op tafel ligt, zit in de kast en andersom.

Je kunt Plato volgens je eigen voorkeur samenstellen. Er zijn zowel lange als brede versies, met en zonder een klep. We relaunched the FMand Wire Collection. We hebben nog kasten van pastoe vision , echt een kast voor kenners geheel in verstek gemaakt, hoogstaand vakwerk. Flexibele kastsystemen met een dynamische uitstraling.


Esthetisch duurzame ontwerpen die kwalitatief hoogstaand zijn. Simple, timeless and modern design that at the same time offers endless possibilities to add your own character to cabinets, chairs, tables. Mooie kasten in strakke uitvoering en verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren.


Ontdekt u zelf de kwaliteiten van dit topmerk!

Bekijk de collectie, laat je inspireren en ontwerp jouw eigen kast. Alle stijlen en merken dressoirs! Nu tijdelijk extra voordelig.


Koop en verkoop pastoe vision eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Vision bij DrogisterijAanbiedingen. Het resulteerde in uiteenlopende modulen met dieptematen.


De studio bestaat al meer dan 1jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie, die steeds opnieuw herkend en omarmd wordt. Met het volledige verstek en de greeploze fronten zijn allerlei prachtige composities te maken. Doordat de verschillende elementen leverbaar zijn in diverse afmetingen, kleuren en materialen creeert u een kast passend bij uw persoonlijke woonwensen. Dé Pastoe webshop van Nederland.


Ontdek de meest actuele collectie van Pastoe bij de Bijenkorf. Deze design statements zijn perfect voor de wat kleinere ruimtes. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een echt Nederlands design dat gekenmerkt wordt door eenvoud en veelzijdigheid. Kastsystemen van designmerk Pastoe ontwerpen we op maat.


Advies en voorbeelden in showroom. Kies afmeting, materiaal, kleur.

Met verschillende modulen in dieptematen kun je oneindig combineren. Hangend aan de muur of op een frame. Zo bouw je altijd de ideale bergkast. Pastoe kasten bieden prachtige opbergmogelijkheden voor een moderne woonstijl.


Pastoe is een Nederlands interieur design merk. Al meer dan 1jaar maakt Pastoe tijdloze en eigenzinnige kasten, met simpele vormen en duidelijke functionaliteit. Waar kun je Pastoe meubelen kopen? Bekijk nu de collectie online of in een van onze woonwinkels.


Pastoe Bekijk alle Pastoe showroommodellen hier online! De onderneming heet officieel UMS Pastoe bv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts