maandag 27 november 2017

Alpha topcoat

Op werkdagen voor 16:bestel volgende dag in huis. Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. Sigma verf tot maar liefst korting. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Het geheel één- of tweemaal behandelen met Alphacoat.


Op te brengen hoeveelheid: in laag ca. In beide gevallen narollen met een grove schuimplastic rolborstel. Deze duurzame gevelverf geeft tot jaar bescherming aan buitenmuren. Licht poederende ondergronden impregneren met Alpha Fix (bij minder poreuze ondergrondmag geen glanzende laag ontstaan).


Gladde gesloten ondergronden voorbehandelen met Alpha Aquafix Opaque. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. De elasticiteit van de pro-stretch technologie zorgt voor dat de coating elastische blijft onder wisselende omstandigheden waardoor gebreken in de verffilm worden voorkomen.


Alpha topcoat

Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Ideaal voor elastische ondergronden zoals metselwerk en beton. Geschikt voor alle soorten metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen.


Voor 17:besteld is morgen in huis! Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Anderen helpen ons de werking. Het toepassen van één of twee lagen Alphacoat is afhankelijk van de eisen die gesteld worden ten aanzien van de waterdichthei scheuroverbrugging, duurzaamheid etc. Enkel verkrijgbaar in liter emmers in wit en lichte kleuren. Daarnaast is deze verf extreem weerbestendig, vochtregulerend en carbonatatieremmend.


Hierdoor ontstaan er minder snel scheurtjes in de verflaag en biedt deze muurverf tot wel jaar bescherming. Bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van Alphacoat. De verf heeft een hoge elasticiteit door de pro-stretch technologie die ervoor zorgt dat de coating elastisch blijft onder wisselende omstandigheden waardoor schades in de verflaag worden voorkomen.


Dit zorgt voor hogere duurzaamheid van deze buitenmuurverf. Deze matte muurverf is bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elaticiteit gewenst is. Zeer hoge duurzame elasticiteit. Voeg- en haarscheuroverbruggend.


Ook bij temperaturen onder het vriespunt). Alpha Topcoat is, al dan niet in combinatie met Alphacoat, toepasbaar op o. De ondergrond moet goed winddroog zijn. Draadloze deurbel Bladblazer veiligheidsbril steekwagen deurbel heteluchtkanonnen soldeerbout textielverf Tegellijm. Voorbehandeling van onbehandelde ondergronden.


Alpha topcoat

Alpha Muurfix Watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen. Het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden, om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Ook geschikt voor spuitpleister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts