donderdag 9 november 2017

Geboortesticker nijntje

Geboortesticker nijntje

Het is Sale bij de Bijenkorf! Geboortesticker op het raam plakken? Hier vind je vast en zeker de mooiste en meest unieke raamsticker! Plak de geboortesticker op het raam om de geboorte van je baby aan te kondigen.


Zoek je een geboortesticker voor een meisje, jongen of tweeling? Deze kun je namelijk in allerlei kleuren en stijlen vinden op onze site. Zoekt u een geboortesticker voor een meisje, jongen of tweeling? Natuurlijk vindt u deze op onze site in allerlei kleuren en stijlen. Uiteraard is het ook mogelijk een persoonlijke aanpassing te laten doen.


Neemt u hiervoor contact met ons op. De geboortesticker kan op vrijwel iedere vlakke ondergrond geplakt worden. PLEASE NOTE: This is not iron on or patch. It is digital machine embroidery design. In order to use it you have to have an embroidery machine and know how to transfer.


Deze pin is ontdekt door Marion Gevers. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De geboorte van je dochter is zo bijzonder en met een geboortesticker voor op het raam is het de meest leuke manier om dat aan te kondigen.


Heb je een vraag dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zie je een leuke geboortesticker maar wil je deze graag als muursticker dat kan. Al onze geboortestickers zijn ook als muursticker te gebruiken.


De leukste geboortestickers , babystickers, muurstickers en geboorteraamstickers bij ons verkrijgbaar! In Nederland zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van geboortestickers. De raamsticker wordt in zijn geheel uitgesneden. Dat wil zeggen dat wat in het voorbeeld een kleur heeft, dat is de sticker en al het overige is weg gesneden. U plakt deze geboortesticker eenvoudig op de plaats waar deze moet komen.


Om de geboorte van je kindje aan te kondigen is het tegenwoordig helemaal hip om dat met een geboortesticker (ook wel geboorteraamsticker, babysticker of sticker geboorte genoemd) op het raam te doen! Met grote zorgvuldigheid hebben we een assortiment aan geboorteborden voor je ontworpen. Zelf een persoonlijke geboortesticker maken is super easy. Je kiest een van de speciaal ontworpen babydesigns en voegt hier jouw naam of tekst naar keuze aan toe. Daarna begint ons feestje en printen jouw ontwerp met liefde en precisie als sticker.


Stel snel jouw persoonlijke geboortesticker samen. Als je kind is geboren wil je dat aan iedereen laten weten. Met een geboortesticker voor het raam kun je aan de hele buurt laten weten dat er een jongen, meisje of tweeling is geboren.


Wilt u graag een persoonlijke aanpassing? Dat kan, neemt u hiervoor contact met. Alle geboortestickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Altijd een origineel item!


Geboortesticker nijntje

Laat iedereen met één van onze persoonlijke gebroortestickers met naam weten dat jouw kindje is geboren! Klik hierboven op de categoriën om onze collectie te bekijken! Onze geboortestickers zijn in diverse kleuren leverbaar. Zit de geboorte raamsticker of geboortesticker met naam van jouw keuze er niet bij?


Laat ons dan een leuk ontwerp op maat maken! Zo heb je een unieke geboortesticker die niemand anders heeft. Kondig de geboorte van uw kindje aan met een supermooie sticker.


Op onze site vind u een uitgebreid assortiment welke leverbaar zijn in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts