maandag 20 november 2017

Jotun antifouling aanbrengen

Uiteindelijk slijt de zachte antifouling weg. Harde antifouling is echter poreus, de in de antifouling aanwezige biociden lossen langzaam op en voorkomt op deze manier aangroei. Dunne film antifouling is een harde laag antifouling. Na het aanbrengen laat dit een dunne, harde en gladde film achter.


Antifouling aanbrengen - Hoe doe ik dat?

Het aantal lagen is afhankelijk van de soort die u gebruikt, wij adviseren dikke laag voor het gehele onderwaterschip, en een tweede laag voor de bovenste cm. Harde en zelfslijpende antifouling om aangroei te voorkomen. Met handige tips voor het aanbrengen. As a proud boat owner, you want your boat to perform perfectly and look at its best throughout the season.


The way to achieve this is to prevent fouling on the hull. It’s therefore vitally important to choose the correct antifouling quality per your type of boat and its usage. Zorg dat het onderwaterschip gla vet- en stofvrij is.


Jotun Seaforce - Liter.

Plak vervolgens met speciale verfplakband de waterlijn af. Voor het aanbrengen van de antifouling kun je een verfroller gebruiken. Breng de antifouling niet langer dan een maand voor de te waterlating aan. Anders gaat de werking van de antifouling verloren.


Kleine productvariaties kunnen om te voldoen aan de lokale eisen worden uitgevoerd. Daarnaast kan deze antifouling worden aangebracht op alle oppervlakken (ook aluminium). Deze harde antifouling kan je aanbrengen op je motor- of zeilboot, en heeft een schrobbaar oppervlak.


Dit maakt het mogelijk om te polijsten, waardoor je een mooie gladde eindlaag krijgt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Afhankelijk van vervuiling, achterstallig onderhoud en specifieke wensen zullen zij vaak toeslagen berekenen. Seajet 0heeft een typegoedkeuring in Nederland en België.


Bij het open maken van de mij geleverde bussen was het mooi homogeen gemeng even oproeren en smeren maar en dat ging ook goed bij ca. Als toevoeging: ik heb alle oude Interspeed antifouling (niet meer verkrijgbaar) doormiddel van schuren verwijderd. Dit vanwege de mogelijke turbulentie en het feit dat dit invloed heeft op werkingsduur van de antifouling.


Liever het aanbrengen uitbesteden? Afhankelijk van het voorwerk dat u zelf uitvoert en de staat van uw boot, kost het uitbesteden van antifouling aanbrengen ongeveer € 12- per strekkende meter.

Dus als de onderlaag door de antifouling heen te zien is, is het duidelijk dat er weer een nieuwe laag aangebracht moet worden. Door de overheid wordt verplicht dat een antifouling een goedkeuringsnummer heeft. Alle antifouling die Verfgroothandel. Echter, voor de professionele vaart zijn er andere eisen. In deze video legt Arne uit hoe je antifouling gebruikt.


Dit product houdt het onderwaterschip van uw boot een jaar lang vrij van aangroei en algen. De antifouling is geschikt voor gebruik op zowel zoet, brak en zout water, en is geschikt voor zeilboten en motorboten. Geschikt voor alle ondergronden, zoals polyester, epoxy, staal en aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts