vrijdag 24 november 2017

Wedgwood borden

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Wedgwood bord op Vergelijk. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. U vindt bij Woldring een zeer ruim aanbod.


Zoekt u toch wat meer ingetogen servies? Het servies Edme is een klassieker en in vele Nederlandse huishoudens te vinden.

Dinerborden 27cm diepe borden soepborden 23cm ontbijtborden 21cm. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Zijn uitvindingen en innovatieve geest verworven hem wereldwijd waardering en navolging.


Het bord is te gebruiken voor het serveren van soepen, maar ook goed te gebruiken als pastabord. Het wedgwood edme is een fant. Kies uit producten vanaf € 195. Borden tegen lage prijzen. Bestel hier servies online.


Special Price 1Regular Price 200.

Dit bord van Idena heeft een prachtig kerstdesign. Als je met dit bord koekjes. Zo zijn er prachtige kopjes en schotels, borden en onderborden, theepotten, mokken in het wit maar ook in crème of gekleurd.


Nu tijdens SALE korting tot. Deze klassieker is al jaren lang zeer populair en heeft bewezen dat het generaties later nog steeds een favoriet is om een tafel mee te dekken. Gratis bezorging en retour. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Naast ontbijtborden en dinerborden zijn diepe borden ook een echte musthave! Diepe borden zijn namelijk multifunctioneel. Zo kun je een diep bord gebruiken voor het serveren van pasta, risotto, soep en verschillende eenpansgerechten.


Wil jij liever een kleine kom voor het serveren van kleinere bijgerechten? Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Wil je juist meer bekers en kopjes of grijp je vaker mis bij de borden ? De set bestaat uit borden , soepborden. Het klassieke servies met alleen crème artikelen wordt gekenmerkt door een subtiel laurier motief.


Het is een uitgebreid servies met onder andere borden , soepkommen, serveerschalen en een soepterrine. Blokker heeft een uitgebreid assortiment aan servies van verschillende bekende merken. Royal Doulton biedt leuke en vrolijk gekleurde serviessets, borden , schalen en nog meer aan, die modern en eigentijds zijn.

Naast de standaard borden die u gebruikt voor ontbijt, lunch of diner bieden wij u ook borden speciaal voor het eten van gebak, soep, pasta en het uitlekker van asperges. Advies nodig over welke borden aan uw wensen zullen. Kom dan snel naar onze website VERGELIJK.


Gemaakt van het allerbeste aardewerk is dit klassieke roomkleurige Edme servies met een geribbelde rand bij vrijwel iedereen bekend en een echte klassieker op tafel. Dan zijn de effen gekleurde borden wat voor jou. Van klassieke borden in een rustige, effen kleur, tot borden met een speelse print waar een heel verhaal door wordt verteld: met borden van iittala kun je alle kanten op. Mix en match met de borden uit de Teema serie en vul ze aan met een Kastehelmi of Tanssi bord.


Een heerlijk pasta of curry smaakt net wat lekkerder in een diep bord. Met ander serviesgoed creëer je een harmonieus geheel en eet je helemaal in stijl. Servies in alle soorten en stijlen.


Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts