maandag 27 november 2017

Horloge kussentjes

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Ontdek nu ons uitgebreide aanbod horloges.

Vandaag bestel morgen in het nieuw! De horlogedoos heeft compartimenten die speciaal ontworpen zijn voor je horloges met stalen kussentjes met een stoffen plakstrip. Sluit je horlogedoos af tegen stof en krasjes door middel van een slotje. De buitenzijde is van kunstleder.


Een chique manier voor het opslaan van je horloges. De horlogedoos wordt geleverd stevige vergrendeling en zachte, fluwelen kussentjes waarop uw uw horloges netjes kunt uitstallen. Vervaardigd uit hoogwaardig kunstleer en uitgerust met een kijkvenster van echt glas biedt de praktische verdeling overniveaus in totaal vakken voor horloges , armbanden of kettingen aan.


Sieraden display doos voor armbanden en horloges.

Deze doos heeft vakken met uitneembare kussentjes. Zo wel de doos als de kussentjes zijn bekleed met een zachte velours stof ter bescherming van uw sieraden. Ik heb er grote en kleine horloges in geplaatst (kastdiameter variërend van 38mm tot 46mm) - Stevige kussentjes om de horloges op hun plaats te houden. Ik ben op zoek naar een goede horloge doos met flexibele ‘ kussentjes ’. Ik heb niet zon grote polsen waardoor mijn horloges met stalen band niet om de niet-vervormbare-vormpjes in mijn huidige doos heenpassen.


Liefs met tot vakjes, onder de €100. Alvast bedankt voor het meedenken. Rainer Box - omtrek kussentjes? Horloge kussentjes - Algemene Horlogepraat.


Vind de beste selectie horloge kussentjes fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit horloge kussentjes voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Mooie horloge box, alleen zijn de houders voor horloges tot mm. Groter kan ook alleen dan kan er geen horloge naast het grotere horloge. Uitstekende service, snelle levering kralen voor Belgie en Nederlan verzendkosten van uw kalen en cabochons worden via het gewicht berekend. Die vakjes zijn vaak het perfecte formaat voor een horloge ! Bovendien kan je dit soort dozen redelijk goedkoop vinden bij bijvoorbeeld Action, waar ik dit exemplaar kocht voor nog geen euro.


Wat je verder nodig hebt zijn “ kussentjes ” waar je de horloges om kunt gaan doen zodat ze goed hun vorm kunnen behouden.

Deze handige box is inwendig voorzien van kussentjes voor evenzoveel horloges. De bovenzijde van de box is uitgevoerd met een zilverkleurige sluiting. Uitgevoerd in leer en de bovenzijde is van plexiglas. Specialistisch advies nodig? Kan iemand mij vertellen hoe ik daaraan kan komen.


De binnenvoering is gemaakt van zwarte stof en voelt fluweelzacht aan. Ook dient het als een goede bescherming voor jouw horloges. Deze box is geschikt voor horloges tot mm. Deze kussens zitten er los in zodat ze eruit gehaald kunnen worden.


De kleur van de display is zwart en het materiaal is velours. De display bestaat uit vakken met losse kussentjes die er gemakkelijk uit gehaald kunnen worden. Display voor armbanden ook geschikt voor de presentatie van horloges. Deze display box heeft losse kussentjes waar de armband of horloge omheen kan.


Zwarte horlogebox voor horloges. De box bestaat uit compartimenten met zwarte kussentjes waar horloges tot mm omheen kunnen. Dan is deze horlogekist echt iets voor jou!


Voor heren- en dameshorloges- Incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts