dinsdag 28 november 2017

Grote pot voor palmboom

Specialistisch advies nodig? Vergelijk meer dan 1bloembakken. De laagste prijs op Beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

Zetten we de palm plotseling in een hele grote pot , dan kunnen de palmwortels de nieuwe grond niet snel genoeg in bezit nemen. Deze blijft dan te nat en wordt bovendien heel ongelijkmatig doorworteld. Dit heeft allerlei ziekten en plagen tot gevolg.


Het is ook mogelijk u palm in dezelfde pot terug te zetten. Winterharde palmboom kopen? Een pot die volledig met wortels gevuld is, met een grote plant boven in de pot , heeft relatief meer water en meststoffen nodig. Een goede richtlijn is gram groene of roze korrel opgelost in liter gietwater, voor een goed gewortelde palm met grote plant in de pot.


Een palmboom is winterhard en verdraagt temperaturen tot -graden celsius.

Na het plaatsen van de bestelling gaan we direct voor u aan de slag. We nemen binnen uur contact op om een bezorgmoment te plannen. Eventueel bezorgen we de palmboom ook als u niet thuis bent. We leveren een palmboom standaard binnen werkdagen. Deze palm is een echte aanwinst in uw tuin, die goed tegen droogte kan en het beste in een pot kan blijven staan.


Bent u op zoek naar een mooie palmplant voor op kantoor, voor in huis of voor in uw tuin? Bij Fleurdirect bent u aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan diverse soorten palmen, van klein tot groot en geschikt voor ieder interieur. Grote bloempotten voor buiten en binnen.


Een sfeervolle tuin of woonkamer met grote kunststof bloempotten van Ikala. Kleine bloempotjes en snuisterijen hebben plaatsgemaakt voor grote sfeerbepalende objecten. Een stel grote bloempotten zal je interieur of tuin veel meer uitstraling geven.


Voor de aanplant in volle grond lijkt het nu inderdaad wat laat in het seizoen. Het beste pot u hem voorlopig op voor een overwintering onder het afdak. Bij strengere vorst kunt u de palm tijdelijk even binnen zeten.


De Trachycarpus fortunei is de meest bekende palmboom in ons land.

Bij temperaturen vanaf -graden Celsius wordt aangeraden de wortels en de palm zelf af te dekken. Palmbomen in een pot moeten. Voor 12:uur bestel dinsdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.


Dit zijn voornamelijk palmbomen die van oorsprong op grote hoogtes groeien. Ook speelt de leeftijd van palmen een belangrijk rol bij vorstbestendigheid. Daarnaast is de standplaats van de palmboom van invloed op de winterhardheid. Factoren zoals wind en regen beïnvloeden de winterhardheid op een negatieve manier.


Eerste keer in April en de tweede keer in Juli, voor een grote palm gebruik je klein plasticbekertje en voor een kleine palm 2-plasticbekertjes met de korrels. Verpotten van de palmboom , Als je een nieuwe pot aanschaft voor je palmboom zorg er dan altijd voor dat er voldoende waterafvoergaten inzitten. Grond in een pot droogt namelijk sneller uit dan vaste grond. Ondanks het feit dat dit mooie siergras uit de warmere streken afkomstig is, is het prima bestand tegen de Nederlandse winter. Zelfs temperaturen tot -graden kan de Stipa tenuissima prima hebben!


Zet de pot wel in de volle zon of op een plek waar af en toe schaduw valt. Naast zijn decoratieve functie is hij ook nog eens heel makkelijk te verzorgen. Hij is groot en grillig, maar heeft geen grote pot nodig. Dit maakt hem heel geschikt voor een wat kleinere plek in de kamer.


Doordat cactussen een groot wortelstelsel hebben waar ze vocht in kunnen opslaan redt hij zich goed zonder water. De pot kunt u onderin opvullen met hydrokorrels, daarop komt potgrond van goede kwaliteit. Wat is de maximale hoogte van deze palm?


Ik zoek een winterharde palmboom (stuks) die niet hoger wordt dan ongeveer meter. Alvast dank voor uw reactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts