maandag 13 november 2017

Lichtgevende onderzetters

Grote collectie onderzetters vind je hier! Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment onderzetters.

Kies uit 2producten vanaf € 00. Elke onderzetter kan glazen subtiel in meerdere kleuren verlichten voor een magisch tintje. Elegant onder het glas, feestelijk verlicht Geef elk drankje een kleurrijke twist met deze vierdelige set van decoratieve onderzetters voorzien van LED-verlichting. Deze lichtgevende onderzetters zorgen ervoor dat uw glas of fles verlicht wordt. Een echte sfeer maker voor bar, beurs, feesten of op een kinderfeestje.


Wij bedrukken ze ook met uw logo! Eenvoudig bevestigen aan de onderzijde van een fles met de 3M stickers. Deze multi-color lichtgevende onderzetters zijn led stickers die ervoor zorgen dat uw fles verlicht wordt in de kleur van uw keuze.


Zo maak je van elke fles een eye-catcher op een feest of voor in de bar of nachtclub.

Vind de beste selectie lichtgevende onderzetters fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit lichtgevende onderzetters voor de dutch luidspreker markt. Producten getagd met led onderzetter. Snelle bezorging en leuke producten.


Zodra een glas op de onderzetter wordt gezet zal de drukknop aan de onderzijde de LED inschakelen waarna deze langzaam van kleur veranderd. Vandaag bestel morgen geleverd. Gebruik de bottle lights, led licht onderzetters op je feestje,. Ze hebben een praktische functie, maar ze hoeven absoluut niet saai te zijn. Onderzetters beschermen je tafel tegen krassen.


Bij Xenos hebben we onderzetters met leuk design voor zowel pannen als glazen. Gemaakt van hout, vilt of kurk. En of verlichte led onderzetters ps , pc of pe is. Hongkong en india, die respectievelijk , en voorzien van verlichte led onderzetters.


Belangrijk hierbij is dat je weet hoe groot de uitsparing is die onder in jou vaas zit. Het Led element moet er namelijk wel onderin passen. Weet je dat niet en wil je toch een LED voor je Shisha?


Zodra u er een glas op zet gaat de led branden in een tal kleuren, leuk effect voor feestjes, discotheek, café, bar enz. Leuk om te krijgen maar ook leuk om weg te geven als aandenken. LED onderzetters van Oduman zijn gemaakt van zwaar metaal en passen onder elke waterpijp.

Deze hoogwaardige lichtgevende onderzetter met LED van 5cm is SUPER leuk voor op uw feestje met vrienden en familie. Creëer een unieke sfeer tijdens je. Led - onderzetters van het merk Huismerk - Kruidvat is beschikbaar bij Kruidvat voor de prijs van €5.


Set van Led onderzetters in de kleuren roo blauw, groen en wit. Tip: doe een schijfje sinaasappel om de rand van het glas, steek er een oranje rietje in en leg er een vrolijke onderzetter onder. Je moet er toch niet aan denken dat je een heerlijke fles Chardonnay in huis hebt gehaald met ouderwetse kurk en dat je dan tot de ontdekking komt dat je geen kurkentrekker, flessenopener of flesopener hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts