donderdag 23 november 2017

Sudwest all grund

Sudwest all grund

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!


All-grund kan, in theorie, toegepast worden op hout. Omdat hout uitzet en krimpt kan het gebeuren dat een hard geworden coating gaat scheuren. Beschreibung: Vielseitige Grundierung und Haftvermittler für den Grund - und Zwischenanstrich auf nahezu allen Untergründen.


Sudwest Allgrund is daarom universeel. De grondverf droogt extreem hard op en geeft de ultieme basis aan vele schilderklussen. De voordelen op een rij: Zeer snelle.


Südwest allgrund is beschikbaar in kleuren. Deze hechtprimer is voor snelle reparaties en moeilijk bereikbare plaatsen. De unieke eigenschappen van de allgrund spray is als volgt: uniek in spray, zeer snelle droging, snelle doorharding, snelle aanhechting en goede universele aanhechting.


Hittebestendig tot 1graden Celsius. Bestel dit product nu bij Verf4all. Na droging is deze primer overschilderbaar met alle typen lakken. Allgrund heeft een extreem goede reputatie vanwege de combinatie van zijn grote hechtkracht en de veelzijdigheid van ondergronden waar het product op aan te brengen is. Dit kwaliteitsniveau resulteert in een lange levensduur, praktische verwerking en de hoogst mogelijke haalbare milieu condities onder andere het product.


De Acryl All-Grund is een universele, roestwerende primer. Deze primer is overschilderbaar met alle typen lakken (synthetisch lakken, watergedragen lakken, één-component en twee-componenten lakken). De sudwest acryl allgrund is tevens hitte bestendig, tot ca.


Ben jij op zoek naar de beste multiprimer op de markt? Deze all-grund spray hechtprimer is voor snelle reparaties en moeilijk bereikbare plaatsen. De watergedragen allgrund is een universele primer, een roestwerende primer en overschilderbaar met alle typen lakken (synthetisch lakken, watergedragen lakken, één-component en twee-componenten lakken). Allgrund is ook geschikt voor hout waar je normaal een normale primer zult gebruiken kun je ook kiezen voor deze mutiprimer.


Roestwering voor ijzer en staal. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Geschikt voor vele ondergronden en is overschilderbaar met alle mogelijke verfsystemen. Toepassing: Binnen en buiten.


Verkrijgbaar in zes kleuren. All-Grund nicht länger als Woche ohne Decklack der Freibewitterung aussetzen. Nach längerer Trocknung als Tage wird ein Zwischenschliff empfohlen.


Sudwest all grund

De watergedragen all-grund is een universele primer, roestwerende primer en overschilderbaar met alle typen lakken (synthetisch lakken, watergedragen lakken, één-component en twee-componenten lakken). SÜDWEST SUDWEST ALL-GRUND 375ML ZWART.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts