vrijdag 24 november 2017

Vloercoating praxis

Vind vloer coating het nu op Kensaq. Vaak zorgt de ondergrond er hier voor dat het vuil erin trekt en er niet meer vanaf gepoetst kan worden, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Om bescherming te bieden aan de vloer in je garage kun je hierop een vloercoating aanbrengen. De coating van Praxis beschermt, versterkt en helpt je vloer schoon te houden.


Epoxy Shield 2-componenten betonverf, speciaal voor garagevloeren.

Krasvast en bestand tegen bandensporen, olie, benzine en zout. Ook hier geldt weer: Er zijn vele namen voor de toepassingen in het ‘waterdicht maken van een vloer’. Een praxis gietvloer of een vloercoating ? HORNBACH-vloercoatings voor effectieve bescherming van je vloer. Lees zorgvuldig de uitgebreide voorzorgmaatregelen! Deze is te vinden in de pdf onder het kopje “Downloads”.


Doe dit om problemen tegen te gaan. Gebruik vloercoating , betonverf of epoxy coating.

Bekijk nu ons aanbod coatings. Bespaar geld met doe het zelf vloercoating. Het zelf aanbrengen van een vloercoating levert u direct kostenbesparing op. U betaalt alleen de kosten van het materiaal en eventuele gereedschappen die nodig zijn. Bij het inschakelen van een specialist betaalt u uiteraard de werkuren en vaak bent u ook nog meer kosten kwijt aan het materiaal.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Reparatiemortel aanbrengen kan ook helpen de vloer wat ruwer te maken. Naast de gladheid van de vloer speelt ook de poreusheid een rol. Poreuze vloeren kun je het beste voorbehandelen met (garage) vloercoating , zodat de betonverf die je aanbrengt niet in de ondergrond kan weg trekken.


Zoek naar vloer coating op de nieuwe KensaQ. Alternatief epoxy vloercoating praxis rechtstreeks vanuit de fabriek, levering aan de eindgebruiker. Klik hier voor meer info alternatief epoxy vloercoating praxis vloeren.


Breng een vloercoating aan in bijvoorbeeld de garage of kelder. De vloercoating van Praxis beschermt, versterkt en helpt je vloer schoon te houden. Vloercoating is goedkoper dan bijvoorbeeld een gietvloer en daardoor ook prijstechnisch aantrekkelijk.


Coating is slijtvast en weert vocht en vuil.

Dankzij een coating is je vloer altijd gemakkelijk schoon te houden en dus verzeker jij jezelf van een hygiënische ondergrond. Let op: vloeibaar rubber spray is vaak niet te koop bij de Praxis , Gamma en andere bouwmarkten. Vloeibaar rubber verf kopen in kleinverpakking.


Voor het afdichten van dakgoten of kleine lekkages, kunt u ook een wat compacter product overwegen. Gemiddelde vloercoating prijs per m2. De prijs van een vloercoating wordt in veel gevallen per mberekend.


Wilt u een offerte opvragen voor een te coaten vloer, vergeet daarom nooit het aantal mte benoemen. HORNBACH Super Nova Garagecoating 2-componenten grijs kg. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts