maandag 20 november 2017

Spiegel industrieel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment van industriële spiegels.


Het industrieel wonen is een trend op interieurgebied. Steigerhout en koperkleurige woonaccessoires, beton-look en staal.

Dat zijn de basismaterialen van deze sfeer. De mooiste industriële spiegels ga je hier vinden. Met veel zorg en geduld hebben we onze collectie industriële spiegels samengesteld en voor jou geselecteerd. Ons aanbod in spiegels groeit wekelijks, dus mocht het product dat je zoekt er nu niet tussen staan, dan hebben we deze misschien wel op een latere datum beschikbaar!


Je zocht naar: industriële spiegel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. De spiegels zijn erg geschikt om een kale wand mee aan te kleden of om ruimtelijkheid te creëren in een industrieel interieur. Waarom een industriële spiegel in je interieur?


Wie aan een industriële spiegel denkt, denkt natuurlijk aan de weerspiegeling ervan.

Ontdek een ruime selectie decoratieve spiegels op Maisons du Monde: klassieke, ronde, vierkante, rechthoekige spiegels , in romantische stijl en nog veel andere. Dat is deze spiegel met metalen frame zeker, deze ronde spiegel komt van het gave Nederlandse merk By Boo. Deze ronde staande spiegel heeft een stoer karakter door zijn metalen zwarte frame, en is ook verkrijgbaar in een vierkante versie.


De mooie spiegel kan ook makkelijk bevestigd worden aan de muur en heeft afmetingen. Zeer mooie industriële spiegels te koop bij fleurs depot in breda. De spiegels zijn gemaakt van antieke.


Hier kunnen zonnebrillen of sleutels aangehangen worden. Spiegels koop je eenvoudig online bij bol. Verkrijgbaar in grijs - eiken, truffel eiken en eiken omlijsting. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen! Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer. Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Gaten boren in je muur hoeft niet meer met dit juweeltje.


Hij staat prachtig in de gang, zo kun je net voor je weggaat nog even een blik werpen op je prachtige gezicht. Maar hij past ook prima in de slaapkamer. Een spiegel is een onmisbaar item in je huis.

In verschillende ruimtes in je huis kan je er één ophangen. Bij fonQ by vtwonen kan je kiezen uit verschillende maten, materialen en vormen. Wandspiegel BWS Industrieel Lifa Living Met Notitierek Zeshoekig Zwart Plaats de spiegel in de gang, woonkamer of een andere leuke plek in het huis.


Gebruik het als om uw notities of decoratie aan op te hangen, de spiegel kunt u voor heel veel doeleinde gebruiken. Oud houten kozijn luikje luikjes Luik stalraam met luiken en spiegel landelijk industrieel oud hout venster landelijke stijl brocant vintage oud hout. Uitgevoerd met een grijs metalen afwerking voor een industrieel trekje, zal deze rechthoekige spiegel in alle soberheid uw muren tooien. Aan de muur te bevestigen of op een ladekast te plaatsen, zal deze grote venster- spiegel zijn ruwe charme aan uw stedelijke decoratie geven.


Zo goed als nieuw Ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts