donderdag 30 november 2017

Behang dots

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Petite Friture producten? Bij ons vindt u een enorm aanbod behang met stippen in alle kleuren.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Kinderkamer behang Dots in zwart-wit tinten is een mooi eyecatcher op de muur in je baby- of kinderkamer. De zwart -wit tinten laten zich makkelijk combineren met vele kleuren en stijlen. Dit kinderkamer behang is prachtig in een kinderkamer met monochroom thema. Vliesbehang wordt ook wel snelbehang genoemd. Room Seven behang kan super vrolijk zijn, maar net zo goed super stoer of super romantisch.


De meeste dessins zijn in meerder kleuren te koop, dus je kunt dit behang voor de meisjeskamer, babykamer, jongenskamer of speelkamer altijd prima combineren met de rest van het interieur. Wat dacht je van het stippen behang Dots ? Innovatief behang op vlies met glanzende ‘ dots ’ in verschillende kleurencombinaties, gebaseerd op Le Corbusier’s ‘Polychromie architecturale’.

Abonneer u op onze nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en ontvang keer per maand onze aanbiedingen! Voor elke woonstijl is er een behang met een stip naar keuze. Retro stipvormen, moderne stippen, shabby dots of kinder stippeltjes. Kwantum, daar woon je beter van!


ESTAhome - maak je huis gezellig! Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Behangexpert verkoopt alle soorten.


Het Dots behang van Petite Friture is ontworpen door Shelley Steer. Ze maakte het Dots behang tijdens een creatieve sessie met grafiet. Door met grafiet verschillende punten te tekenen en uit te vegen creëerde ze een contrast in scherpte, om vervolgens verschillende van deze lagen over elkaar heen te leggen. Zie daar het bijzondere bladmotief! Met dit Dots behang geef je iedere muur een vrolijke touch.


Deze offwhite variant is voorzien van een grijs stippen dessin. De kinderkamer is dé plek om eindeloos lekker te kunnen spelen, te fantaseren en de mooiste dromen te dromen.

Dots is een lief, zacht dessin van Dutch Prints. Informatie over het behang. Dit behang geeft een warme uitstraling in uw interieur. Zeer gebruiksvriendelijk doordat alleen de muur ingelijmd. Ontdek ideeën over Kamer Met Stippen.


Geef je huis wat fonQ met een Origin behang polka dots beige Eenvoudig Besteld en Gratis Verzonden Thuiswinkel Waarborg Shop bij fonQ! De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins.


Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Het vlies zorgt ervoor dat het fotobehang sterker is dan normaal papieren behang. De lijm kan aan de muur aangebracht worden. Zonder enige wachttijd kun je het behang aanbrengen aan de muur, wat veel tijd en werk scheelt. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur.


Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts