donderdag 16 november 2017

House doctor vloerkleed sale

House doctor vloerkleed sale

Uitgebreid aanbod Groene kleden. Bestel een rond Vloerkleed. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


House doctor vloerkleed sale

Nu vloerkleden voor ongelooflijke prijzen. Alles moet weg - Profiteer nu! Het kleed is gemaakt van jute en geeft door de combinatie van het materiaal en de kleur een natuurlijke look aan het interieur. Alle vloerkleden zijn van zeer goede kwaliteit, tenzij anders vermeld.


Elke stijl vloerkleed kun je kopen in de sale. Van vintage tot modern en van hoog- tot laagpolig. Naast vloerkleden kun je ook leuke woonaccessoires kopen in onze outlet.


House doctor vloerkleed sale

Onze sale prijzen zijn superscherp en voor ieder budget. Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling. Dit geweven vloerkleed creëert een knusse, huiselijke sfeer en voelt tegelijk heerlijk zacht aan. Het bijzondere aan deze vloerkleden is dat ze stuk voor stuk een stoer vloerkleed zijn en met de hand zijn vervaardigd. Het vloerkleed is gemaakt van katoen, polyester en viscose.


Beschikbaar in verschillende afmetingen. Soms mis je wat in je interieur. Een vloerkleed kan soms net die finishing touch geven! Kijk daarom eens bij de Sale vloerkleden van wehkamp. We hebben ronde, en langwerpige kleden in wol, katoen of zelfs van jute!


Je kan ook kiezen tussen een hoogpolig of een laagpolig tapijt, net wat jouw voorkeur heeft. Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. Het familiebedrijf is gestart in een klein winkeltje in Jut lan Denemarken. Nu, vele jaren later, wordt het woonmerk wereldwijd verkocht. Kies uit producten vanaf € 295.


Door het etnische patroon is dit kleed een. Dankzij het eenvoudige geometrische patroon in zwart en wit eenvoudig te combineren met andere interieuraccessoires. House Doctor is een Deens merk. Hanglampen, staande lampen, tafellampen, de leukste lampen vind je hier!


Lampen voor elke woonstijl. Vloerkleden , servies, glaswerk, woonaccessoires, designmeubelen, verlichting, al deze items vind je op Leeff. De items worden ontworpen door eigen ontwerpers en zijn van hoge kwaliteit.


Deens is agent van Madam Stoltz, dat wil zeggen dat je alles van Madam Stoltz bij ons kunt bestellen. Ook als je het niet in onze webshop vindt. Breed assortiment vloerkleden in vintage- en retro-stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts