vrijdag 10 november 2017

Kant en klare traktaties hema

Keuze uit meer dan 1spaarpotten! Spaarpotten nu al vanaf € 25. Veel plezier met het maken van een leuke en lekkere traktatie ! Een mini taartje, helemaal voor jou alleen. De cupcake geeft dit gevoel en is daarom erg leuk als traktatie.


Wil je zelf cupcakes maken, dan kun je dat zo eenvoudig of ingewikkeld doen als je wilt.

Helemaal zelf bakken of een kant en klare cupcakes versieren. Bekijk de categorie traktaties op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Vrolijker kan bijna niet, deze taart vol met gekleurde windmolentjes.


Bij HEMA vind je ook de leukste traktaties voor je kinderen. Wij bieden een ruim assortiment aan goedkope kant-en - klare traktaties. Voor 21:bestel is morgen.


Daarom zijn we ook deze site begonnen.

Ook wij hadden dit probleem! Dus waarom dan geen traktatie site met unieke traktaties ? Dit heeft er toegeleid dat wij altijd ons best doen om alles precies naar wens van de klant te maken en dat we met trots mogen zeggen dat 123traktraties. Hoe lekker gezonde traktaties ook kunnen zijn is het voor ons niet mogelijk om kant en klare gezonde traktaties te maken en verzenden naar klanten in verband met de houdbaarheid en versheid. Al onze kant en klare traktaties leeg aanbieden zodat je ze zelf kunt vullen met iets ‘gezonds’. Heb je echt geen tijd of zin om zelf te gaan knutselen met traktaties , hoe eenvoudig ook dan kan je tegenwoordig ook heel eenvoudig kant en klare traktaties kopen.


Van kleine traktaties in uitdeelzakjes tot wat uitgebreidere traktaties die perfect kunnen als je kind in een kleine klas zit met weinig leerlingen. Een super originele traktatie om uit te delen op school of het kinderdagverblijf. Kies je favoriete vulling en personaliseer de stickers.


Online kant-en - klare traktaties bestellen. Hoe en wat kun je bestellen? Op deze pagina staan allerlei verschillende traktaties die kant-en - klaar te bestellen zijn. Er zijn verschillende soorten, zoals snoepzakjes, gevulde bekers, push pops of een kant-en - klare traktatie voor de juf of meester. Een echte blikvanger, zowel leuk voor jongens als meisjes, deze eetbare koekiemonsters.


Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar bij de supermarkt, in hoge tijdnood koop je gewoon kant en klare muffins en blauwe fondant of marsepein. Snelle tip: Hema verkoopt ook cakejes met eetbare oogjes koekje erin en klaar ! Geen gepieker en geen gestress de allerleukste traktaties koop je bij ons kant en klaar. Traktaties , snoep en feestartikelen online kopen en bestellen doe je bij. Je kuntook zelf een complete traktatie samen stellen !

Geen tijd of zin om zelf te knutselen? Wij doen het graag voor je! Je krijgt de traktaties kant-en - klaar thuis gestuur direct klaar om aan de jarige mee te geven! Neem dan snel een kijkje bij onze traktaties !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts