woensdag 22 november 2017

Sprei gewatteerd

Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bekijk ons unieke assortiment spreien. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Kies uit 1producten vanaf € 199.

Eenvoudige gewatteerde sprei blauw-grijs 1× 2cm. Decoratieve overtrek voor bed of bank. Een gewatteerde sprei houdt u bijvoorbeeld goed warm en is ook nog eens heel zacht. Ook voor de overgangsseizoenen kunt u een speciaal exemplaar uitkiezen.


Een die qua dikte tussen een winter- en zomersprei zit. Geef gewoon ieder seizoen zijn eigen sprei. Zo beleeft u de seizoenen ook volop in de slaapkamer. Het zorgt voor de juiste balans tussen warm en koud en ligt ook niet te zwaar op je dekbed.


Ook handig zijn de verschillende soorten bedspreien.

Ben je een echte koukleum dan kun je het beste kiezen voor de gewatteerde bedspreien. Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten. Een quilt deken, oftewel een quilt plaid of sprei , is een warme bedsprei, gemaakt van meerdere materialen waaronder katoen. Anders dan een standaard sprei is een quilt sprei gewatteerd. Tussen twee katoenen of acryl lagen zit dus een gewatteerd laagje.


De laag van de quilt plaids kan gemaakt zijn van wol of polyester. Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil.


De gewatteerde beddensprei is een goede keus, als jij. Je ontvangt een gratis levering t. Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar.


Wanneer je jouw bed te dominant aanwezig vindt in je slaapkamer, kun je er voor kiezen een mooie sprei over je bed heen te leggen. Hierdoor oogt het geheel meer neutraal. Kies een kleur en patroon dat bij jouw smaak past en je krijgt een heel andere uitstraling in je slaapkamer.


Extra zacht omdat de sprei gewatteerd is. Ook verkrijgbaar voor eenpersoonsbed.

Gewatteerde satijnen sprei. Merk essenza, prachtige gewatteerde sprei , in warme kleuren voozijde in vlakken met pailletten, achterzijde in kleur. In de slaapkamer, maar ook op de bank bijvoorbeeld!


Een bedsprei brengt niet alleen sfeer, maar ook warmte. Onze spreien en quilts zijn namelijk extra dik en soms gewatteerd met een vulling. Ze zijn dus een stuk warmer en steviger dan een gewone plaid of deken. Deze denim sprei met toekans geeft je bed of bank een instant stoere look. De achterkant heeft een basic denim patroon.


De sprei is gewatteerd en geweven met een fijn kwaliteitskatoen. Je bent niet gebonden aan openingstijden en winkelt bij OTTO dus uur per dag en dagen per week. Voor spreien zijn geen vaste afmetingen en het kan per merk wat verschillen wat de afmetingen zijn. Wel maken we onderscheid in eenpersoons, tweepersoons en litsjumeaux maten.


Spreien : laag geprijsd bij OTTO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts