donderdag 16 november 2017

Industrieel interieur inspiratie

Vraag Gratis een gesprek aan bij IN. Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Bestel uw ringbanden, tabbladen, interieurs en meer voordelig online. Een industrieel interieur is robuust en ruimtelijk met een vintage tintje.

Het heeft een rauwe look waarbij bakstenen, beton, steigerbuizen en metaal vaak nog zichtbaar zijn. Houd de ruimte overzichtelijk door een paar grote eyecatchers te kiezen, zoals een stoere fabriekslamp, leren bank of stalen eettafel. Dit is misschien wel het populairste product dat wordt toegevoegd om een industrieel interieur te creëren. Je ziet ze in echte oude en originele uitvoeringen, maar ook steeds vaker als nieuw geproduceerde lamp. In een industrieel interieur wordt er vaak gebruik gemaakt van “koele” materialen, waardoor het belangrijk is de juiste balans te vinden met verschillende materialen voor een sfeervol effect.


Typerend voor een industrieel design is natuurlijk het gebruik van metaal. Hierbij kan het zo stoer en groot zijn als je zelf wilt. Bij een industrieel interieur worden de ruwe bouwmaterialen niet langer weggestopt maar maken ze deel uit van het interieur.

Interieur Inspo is er voor de interieur liefhebbers. Wij zijn een groep interieurstylisten met een grote passie voor wonen en het interieur. Heb jij een rauwe, gedurfde stijl? Zou jij het liefst in een oud fabriekspand wonen en zie je graag constructiedetails in jouw huis?


Kies dan voor een industrieel interieur met vintage elementen. Zie hier met hoe weinig je al een mooie industriële sfeer neer zet! Stoel met zwartleren zitting. Wij inspireren jou graag met de mooiste industriële interieurs , industriële materialen en meubels maar ook handige tips voor het inrichten van een industrieel interieur. Bekijk onze binnenkijkers waar mensen, gezinnen of koppels zich hebben laten inspireren en deze inspiratie hebben toegepast op hun eigen woning.


Het industrieel interieur is gebaseerd op de fabrieksgebouwen en interieurs uit de 19e en 20e eeuw. Neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. Functionele elementen zoals metalen kasten en zwaar houten meubels. Stoere en ruwe materialen zoals beton en metaal.


Zeg je industrieel interieur , dan zeg je fabriekslampen. Vanwege de enorme hype zijn de lampen dikwijls behoorlijk prijzig, maar er zijn gelukkig ook markten en tweedehandswinkels waar de lampen een stuk betaalbaarder zijn. Daarnaast zijn er bij de bouwmarkten vaak ook goede knock offs te vinden.

Deze training helpt iedereen die worstelt met hoog-sensitiviteit en er grip op wil krijgen. Leer beter je gevoel te communiceren en ontdek de werkelijke kracht van deze mooie gave! In deze badkamer wordt mooi gebruik gemaakt van een Indonesische rivierstenen kom en een houten blad waar de schorsvorm nog zichtbaar is. Je shopt dat wastafelblad door op de foto te tikken.


Bekende kleuren binnen een industrieel interieur zijn basalt, melk, oktober en canvas. Het zijn unieke benamingen voor de kleuren, die veelal donker van aard zijn of een wat dof karakter hebben. Dit combineert goed met de materialen die je binnen een industrieel interieur veel tegenkomt, zodat het geheel goed op elkaar aansluit. Wil jij graag een industrieel interieur maar heb je geen idee hoe je moet beginnen met het inrichten?


Dan zit je bij ons goe want wij laten graag zien hoe je een industrieel interieur creëert en wat je daar allemaal voor nodig hebt. Dit doen we aan de hand van de mooiste interieurs die we overal ter wereld tegen komen. We beginnen direct met de interieurstijl waarmee een industrieel interieur het beste en makkelijkste mee is te combineren: de landelijke trend. In een landelijk interieur zijn vaak al stoere en robuuste items te vinden, waarbij sobere en rustige kleuren al de boventoon voeren.


Hier vind je voorbeelden van een prachtig industrieel interieur , zodat jij vol inspiratie kunt beginnen aan je eigen inrichting. Landelijk industrieel interieur. De landelijk industriële stijl kenmerkt zich door rust en sfeer van het platteland. Een basic en pure uitstraling past erg goed bij deze woonstijl. Hierdoor is de landelijke stijl ook goed te combineren met een industrieel interieur.


De stijl wordt gekenmerkt door (soms krankzinnig veel) ruimte en strakke lijnen. Plafonds zijn vaak veel hoger dan gebruikelijk, in combinatie met hoge ramen is er veel natuurlijk daglicht. Leg in een industrieel interieur de focus op originele constructiedetails en laat buizen in het zicht want het mag allemaal lekker ruw.


De kleuren zijn over het algemeen lichter en hier en daar is er een knipoog naar het verleden toegevoeg maar de nadruk blijft op een modern interieur liggen. Om inspiratie op te doen wat betreft een industrieel interieur kan je het beste lekker gaan surfen op het internet en zoeken naar leuke foto’s van vroeger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts